Teemme digitalisaatiota turvallisesti

Edistämme asiakkaidemme menestystä kahdella tavalla:
1. Autamme hyödyntämään tietoa ja digitalisaatiota paremman asiakaskokemuksen tuottamiseksi ja kilpailuedun saavuttamiseksi.
2. Luomme mielenrauhaa suojaamalla ihmiset, tiedon ja omaisuuden ratkaisuilla, jotka varmistavat turvallisen ja sujuvan arjen.

Rakennamme innovatiivisia, kestäviä digitaalisia palveluita, jotka perustuvat palvelumuotoilun ja datan hyödyntämisen kautta saatuun vankkaan ymmärrykseen asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan. Olemme edelläkävijä tieto-ohjautuvien organisaatioiden kehittämisessä.

Ainoana Suomessa tarjoamme kokonaisturvallisuutta, joka kattaa sekä digitaalisen että fyysisen suojan ja näin tehostaa asiakkaan turvallisuuden hallintaa. Haluamme tehdä turvallisuudesta vaivatonta ja mahdollistaa sen, että tiedon ja järjestelmien ja kulkuväylien käyttö on niihin oikeutetuille paitsi turvallista, myös sujuvaa.

Jatkamme voimakasta kasvua.

Yritysten ja yhteiskunnan vahva digitalisaatiokehitys sekä digitaalisen ja fyysisen maailman limittyminen keskenään tarjoavat Virialle ja sen palveluille hedelmällisen kasvupohjan, ja tavoitteenamme on kasvaa markkinaa nopeammin.

Kasvun lähteenä näemme palveluidemme voimakkaan kysynnän ja strategiset painotuksemme kasvaviin palvelualueisiin, kuten data-analytiikkaan, liiketoiminnan digitalisointiin sekä kyberturvallisuuteen. Laaja asiakaskuntamme antaa mahdollisuuksia merkittäviin synergioihin palveluidemme myynnissä, ja liiketoimintojen toisiaan täydentävät kyvykkyydet toimivat pohjana uusille innovatiivisille asiakasratkaisuille. Vahva taseemme mahdollistaa myös strategiaa tukevat yritysostot.

Menestyksemme perustuu ihmisiin ja heidän osaamiseensa.

Ihmiset tekevät Virian ja sen palvelut. Korkea asiakastyytyväisyytemme perustuu osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön ja palvelukykyymme ympäri Suomen. Haluamme tarjota työpaikan, jossa ihmiset voivat hyvin, kehittyvät ammattilaisina ja kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä joka päivä.