Viria-konserni

Viria on turva- ja verkkoratkaisujen, tiedonhallinnan ja tv-palveluiden vahva asiantuntija. Asiakasläheinen ja ketterä toimintatapa sekä vankka osaaminen fyysisestä ja digitaalisesta turvallisuudesta sekä analytiikasta ilmentävät Virian liiketoimintaa.

Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Securi Oy, Hibox Systems Oy, Tansec Oy, Viria LAN&WAN Oy ja AB Sappa. Yhtiöt ovat kaikki hyvässä kasvussa ja monet niistä ovat markkinoillaan suurimpien toimijoiden joukossa. Tukena liiketoimintojen kehittämisessä ja omistaja-arvon kasvattamisessa on emoyhtiön mittava sijoitus- ja kiinteistöomaisuus.

Virian juuret ovat tietoliikenteessä, ja se toimi aiemmin nimellä Anvia. Kesällä 2016 toteutetun yritysjärjestelyn myötä Anvian telecom-liiketoiminta sekä osa tv- ja it-liiketoiminnoista myytiin Elisalle. Olennaisesti muuttunut konserni ryhtyi rakentamaan uutta kokonaisuutta turva- ja verkkoteknologian, tv-palveluiden ja tiedon analytiikkaratkaisuiden ympärille. Tästä on virinnyt Viria.

Lue lisää Virian liiketoiminnoista.