Konserni

Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja tv-palveluiden vahva asiantuntija. Virian liiketoiminnalle on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan sekä ohjelmistokehityksen saralla.

Pohjanamme on 135 vuoden kokemus tietoliikenteen kehityksen kärjessä ja useiden kymmenien vuosien osaaminen tietoturva- ja turvallisuusratkaisuissa.

Virian juuret ovat tietoliikenteessä, ja se toimi aiemmin nimellä Anvia. Kesällä 2016 toteutetun yritysjärjestelyn myötä Anvian teleliiketoiminta sekä osa tv- ja it-liiketoiminnoista myytiin Elisalle. Olennaisesti muuttunut konserni ryhtyi rakentamaan uutta kokonaisuutta turva- ja verkkoteknologian, tv-palveluiden ja tiedon analytiikkaratkaisuiden ympärille. Tästä on virinnyt Viria. Muodonmuutoksemme on osoitus kyvystämme muuttua maailman mukana.

Tällä hetkellä Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Securi Oy, Viria LAN&WAN Oy, Tansec Oy,  Bitfactor Oy, Hibox Systems Oy ja AB Sappa. Yhtiöt ovat kaikki hyvässä kasvussa ja monet niistä ovat markkinoillaan suurimpien toimijoiden joukossa.

Tukena liiketoimintojen kehittämisessä ja omistaja-arvon kasvattamisessa on emoyhtiön mittava sijoitus- ja kiinteistöomaisuus.

Lue lisää Virian liiketoiminnoista.