Virian liiketoiminnat

Viria on yritysturvallisuuden ja tiedonhallinnan vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan sekä ohjelmistokehityksen saralla.

Turva

Meille on vain yksi turvallisuus, joka kattaa sekä fyysisen että digitaalisen suojan. Molempia tarvitaan tiedon, ihmisten ja omaisuuden suojaamiseen sekä varmistamaan yritysten liiketoiminnan jatkuvuus.
Viria Security Oy on yksi Suomen suurimmista turvallisuusalan yrityksistä, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat kaikki yritysturvallisuuden osa-alueet lukituksesta ja valvontajärjestelmistä kyberturvallisuuteen.

 

Tieto

Tieto on valtava voimavara yritykselle, kun sitä voidaan analysoida, jalostaa ja ennen kaikkea hyödyntää liiketoiminnassa. Luomme tiedosta tuloksia.
Tiedon käsittely ja hyödyntäminen liittyy tiiviisti myös Virian muihin liiketoimintoihin: Turvajärjestelmät tuottavat runsaasti tietoa, jota voidaan hyödyntää nykyistä paljon laajemminkin, ja tietoverkot ovat välttämättömiä tiedon keräämisessä ja siirtämisessä.

 

 

Ajankohtaista

Avainlukuja 2017

87,9 M€

Liikevaihto

2,8 M€

Tulos

530

Henkilöstö