Turvallisuus ON

”Turvallisuus ON” kiteyttää Viria Securityn brändilupauksen

Viria Securityllä on kevään ja kesän aikana tehty mittavaa brändityötä. Brändityön aikana on mietitty uudelleen yhtiön ydintä, eli keitä me haluamme olla, miksi me teemme tätä työtä ja mistä meidät tunnistaa. Työn aikana on käynyt selväksi, että toimintaamme ohjaa kolme peruspilaria: helppous, luottamus ja Yksi Turvallisuus®.

Haluamme yhtiönä kannustaa yrityksiä kasvamaan tarjoamalla heille turvallisen perustan liiketoiminnalle. Teemme sen suojaamalla ihmiset, tiedon ja omaisuuden.

Toimintaamme ohjaa helppous. Uskomme että turvallisuus toimii parhaiten, kun se on helppoa ja huomaamatonta. Se ei rajoita tai hankaloita elämää, vaan ihmiset ja tieto kulkevat vapaasti sallituissa puitteissa. Toisaalta helppous näkyy myös siinä, että me teemme kaikkemme, ettei mikään vastuualueellamme hankaloita asiakkaan toimintaa. Oli kyse sitten verkoista tai lukoista, pyrimme aina hoitamaan kaikki tilanteet proaktiivisesti ja huomaamattomasti.

Turvallisuus on kokonaisuus, jossa uhat ja riskit ovat hallittavissa. Kun turvateknologia ja kyberturvallisuus käsitellään yhtenä, voimme luoda sujuvan ja huomaamattoman kokonaisuuden, jossa asiakkaamme voi rauhassa kehittää tulevaisuuden liiketoimintaa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on. Tähän kiteytyy myös uusi brändilupauksemme: Turvallisuus ON.

Lisätietoja: Viria Security, Head of Marketing Jaakko Niinivirta, jaakko.niinivirta(a)viria.fi 

Virialla tapahtuu

K2 Turvapalvelut ostaa Viria Securityn hälytyskeskuksen

K2 Turvapalvelut Oy on tänään allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Turvallisuusyhtiö Viria Security Oy:n hälytyskeskusliiketoiminnan. Kaupan myötä K2 Turvapalveluille siirtyy Kokkolassa toimiva hälytyskeskus, jossa vastaanotetaan muun muassa murto-, kiinteistö- ja palohälytyksiä sekä…

virialaiset

Loihde käynnistää henkilöstön osakepohjaisia palkkio-ohjelmia

Loihde Oyj:n hallitus on päättänyt käynnistää uuden koko henkilöstölle suunnatun osakeohjelman (henkilöstön osakeohjelma 2021) sekä erillisen avainhenkilöille suunnatun suoritusperusteisen kannustinohjelman (pitkän tähtäimen kannustinohjelma 2021 LTI). Ohjelmien tarkoituksena on yhtenäistää ja…