palvelukamera-kameravalvonta-kokonaispalveluna

KL-Kuntahankinnat jatkaa kameravalvontapalveluiden puitesopimusta Viria Securityn kanssa

KL-Kuntahankinnat jatkaa kameravalvontapalveluiden puitesopimusta Viria Securityn kanssa vuoteen 2022 asti.

Viria Security on sopimuskumppanina KL-Kuntahankinnat Oy:n vuonna 13.1.2016 käynnistyneessä ”Kameravalvonta kokonaispalveluna” -puitesopimuksessa.

Kuntahankinnat on nyt päättänyt ottaa käyttöön puitesopimuksessa sovitut kaksi optiovuotta ja näin ollen puitesopimusta jatketaan Viria Securityn kanssa aina 12.1.2022 saakka.

Puitesopimuksen johdosta kuntaorganisaatiot ja seurakunnat pystyvät tilaamaan kameravalvontapalvelun ilman erillistä kilpailutusta. Palvelu toimitetaan loppuasiakkaille ”avaimet käteen” –periaatteella.

Palvelu sisältää järjestelmän toimituksen lisäksi myös järjestelmän ylläpidon tarvittaessa vuoden jokaisena päivänä. Kaikki nämä edellä mainitut asiat ja järjestelmän toiminnallisuuden valvonta kuuluvat kuukausiveloituksen piiriin. Näin toimien tilaaja on tietoinen hankkimansa järjestelmän kokonaiskustannuksista koko sopimuskauden ajalta jo tarjousvaiheessa.

Lisätietoja Virialta

Mika Janhunen (mika.janhunen@viria.fi)

Virialla tapahtuu

Virian yhtiökokouskutsu on julkaistu

Viria Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 25.6.2020 klo 14.00 Kino Ritzissä osoitteessa Kirkkopuistikko 22, Vaasa. Koronaviruspandemiasta johtuen Viria Oyj on ryhtynyt varotoimiin, jotta yhtiökokous voidaan pitää huomioiden osakkeenomistajien, henkilökunnan ja…

Muutos Viria Oyj:n osinkoehdotukseen

Johtuen koronapandemian aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta ja sen vaikutuksista liiketoiminnan edellytyksiin, Viria Oyj:n hallitus on päättänyt muuttaa osinkoehdotusta yhtiökokoukselle. Hallitus ehdottaa, että osinkoa jaetaan tilikaudelta 2019 enintään 1,90 euroa osakkeelta. Ehdotetusta…