palvelukamera-kameravalvonta-kokonaispalveluna

KL-Kuntahankinnat jatkaa kameravalvontapalveluiden puitesopimusta Viria Securityn kanssa

KL-Kuntahankinnat jatkaa kameravalvontapalveluiden puitesopimusta Viria Securityn kanssa vuoteen 2022 asti.

Viria Security on sopimuskumppanina KL-Kuntahankinnat Oy:n vuonna 13.1.2016 käynnistyneessä ”Kameravalvonta kokonaispalveluna” -puitesopimuksessa.

Kuntahankinnat on nyt päättänyt ottaa käyttöön puitesopimuksessa sovitut kaksi optiovuotta ja näin ollen puitesopimusta jatketaan Viria Securityn kanssa aina 12.1.2022 saakka.

Puitesopimuksen johdosta kuntaorganisaatiot ja seurakunnat pystyvät tilaamaan kameravalvontapalvelun ilman erillistä kilpailutusta. Palvelu toimitetaan loppuasiakkaille ”avaimet käteen” –periaatteella.

Palvelu sisältää järjestelmän toimituksen lisäksi myös järjestelmän ylläpidon tarvittaessa vuoden jokaisena päivänä. Kaikki nämä edellä mainitut asiat ja järjestelmän toiminnallisuuden valvonta kuuluvat kuukausiveloituksen piiriin. Näin toimien tilaaja on tietoinen hankkimansa järjestelmän kokonaiskustannuksista koko sopimuskauden ajalta jo tarjousvaiheessa.

Lisätietoja Virialta

Mika Janhunen (mika.janhunen@viria.fi)

Virialla tapahtuu

Viria tähtää vahvaan kasvuun

Viria on muutaman vuoden aikana määrätietoisesti rakentanut itsestään tiedolla johtamisen, digitaalisen liiketoiminnan ja kokonaisturvallisuuden asiantuntijaa.

Viria-valomainos

Virian hallitus jatkaa nykyisellä kokoonpanolla

Viria Oyj:n hallintoneuvosto valitsi 28.11. pitämässään kokouksessa yhtiön hallituksen nykyiset jäsenet jatkamaan myös ensi vuonna. Hallitukseen kuuluvat Kai Dahl, Jussi Hattula, Samu Konttinen, Timo Kotilainen, Elina Piispanen ja Katriina Valli.…