Virialaiset kertovat

Millaista työ on käytännössä? Puheenvuoro on virialaisilla.

Tällä hetkellä meillä on avoimia paikkoja seuraavissa tehtävissä:

 • Lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja Kouvolaan

  Hakuaika alkaa: 27.07.2020 15:00 - Hakuaika päättyy: 26.08.2020 23:59

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja digitalisaation vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 22 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Haemme Kouvolan toimipisteeseen kokoaikaista työntekijää lukitus- ja turvajärjestelmien asennustehtäviin.

  Olet haasteisiin tarttuva, asiakaspalveluhenkinen ja aidosti turvallisuusalasta kiinnostunut henkilö. Tehtävän hoitamisessa on etua sähkö- tai teknisen alan koulutuksesta. Olet oma-aloitteinen ja tulet ihmisten kanssa toimeen.

  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen työtehtäviisi.

  Edellytämme

  - aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta

  - luotettavuutta ja ahkeruutta

  - kykyä suunnitelmalliseen ja itsenäiseen työskentelyyn

  Eduksi luetaan

  - sähkö-, ICT- tai turvallisuusalan koulutus

  - aikaisempi työkokemus turva-alalta

  - turva- ja lukitusjärjestelmien tuntemus

  - alan ja alueen tuntemus

  Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

  Lisätietoja antaa
  Marko Poutiainen, puh. 050 401 7859, marko.poutiainen@viria.fi

  Jätä hakemus
 • Pilviarkkitehti

  Hakuaika alkaa: 09.07.2020 13:00 - Hakuaika päättyy: 31.08.2020 23:59

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja digitalisaation vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Haemme nyt pääkaupunkiseudulle

  PILVIARKKITEHTIA

  Kiinnostaako sinua vaativien pilviympäristöjen ja -arkkitehtuurien suunnittelu? Haluatko päästä käyttämään osaamistasi ja uusimpia työkaluja kiinnostavissa asiakasprojekteissa? Kaipaatko ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa projektien läpivienti on paitsi tehokasta, myös innostavaa? Tämä kaikki on mahdollista meillä!

  Tulevana pilviarkkitehtinamme pääset osaksi työyhteisöä, jossa haasteista ei tarvitse selvitä yksin. Luvassa on mielenkiintoisia projekteja, joissa pääset toimimaan yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa asiakkaan liiketoiminnan edistämiseksi. Voit olla taustaltasi esimerkiksi kokenut Azure-expertti, DevOps-ammattilainen tai pilviarkkitehtuurien asiantuntija. Meillä pääset kartuttamaan osaamistasi ja kehittymään yhdessä tiimin kanssa entistäkin kovemman luokan asiantuntijaksi. 

  Odotamme sinun hallitsevan ainakin osan seuraavista:

  • Azure- ja/tai AWS-ympäristöt ja -arkkitehtuurit
  • Pilvipohjaisten ratkaisujen toteutus alusta loppuun
  • Nykyaikaiset ohjelmointikielet ja sovellusalustat
  • DevOps, Azure DevOps, CI/CD
  • Azure- ja/tai AWS-sertifiointeja
  • Taitoa toimia yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa asiakkaan liiketoiminnan edistämiseksi

  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä, jossa työkaverit tukevat toinen toisiaan ja auttavat sinua onnistumaan. Meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi sekä vastuuta ja vapautta kehittää omaa työtäsi tiiviissä yhteistyössä osaavien kollegojen kanssa. Toimimme edistyksellisissä toimintaympäristöissä joustavalla ja rennolla otteella. Tämä työ sopii sinulle, mikäli teet työt vakavissasi, mutta vakavasti ei aina tarvitse olla - huumori on tärkeä osa työyhteisöä. Meillä pääset luomaan huippuluokan pilviympäristöjä asiakkaillemme ja autat heitä omalla panoksellasi menestymään. 

  Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta 31.8.2020 mennessä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. 

  Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Yliluoma (pasi.yliluoma@viria.fi) tai puh. 040 5158725.

  Jätä hakemus
 • Järjestelmäasentaja

  Hakuaika alkaa: 12.06.2020 11:00 - Hakuaika päättyy: 12.08.2020 23:59

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja digitalisaation vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 22 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Haemme nyt Vantaan toimipisteeseen ammattitaitoista, vastuullista ja oma-aloitteisesti toimivaa turvajärjestelmäasentajaa.

  Jos koet olevasi tällainen ja haluat yhä kehittyä työssäsi sekä innostut haasteista, laita meille hakemuksesi pikaisesti tulemaan.

  Järjestelmäasentajalta edellytetään kokemusta alalla yleisesti tunnettujen turvajärjestelmien asennus-, ohjelmointi- ja käyttöönottotöistä. Paloilmoitinosaaminen katsotaan eduksi. Tehtävät edellyttävät turvasuojaajakorttia.  

  Arvostamme teknistä peruskoulutusta esimerkiksi tietoliikenne- tai sähköaloilta.

  Työ on itsenäistä ja vaatii myös matkustamista asennuskohteisiin pääasiassa Securityn Etelä-Suomen toimipisteiden alueella. Työ on kokopäivätyötä. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä, hyvän perehdytyksen työtehtäviisi sekä kattavat henkilöstöedut.

  Lisätietoa työstä voit lukea myös tästä vaasalaisen turvajärjestelmäasentaja Aleksin kertomuksesta: linkki.

  Hae paikkaa sivun alareunasta avautuvan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja palkkatoiveesi. 

  Lisätietoja tehtävistä antaa Tomi Pitkonen (tomi.pitkonen@viria.fi)

  Jätä hakemus
 • Avoin hakemus - Öppen ansökan

  Hakuaika alkaa: 06.07.2017 14:00

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja tv-palveluiden vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen sekä nykyaikaisten tv-palvelujen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 20 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Virialla sinulla mahdollisuus kehittyä moniosaajaksi tai tietyn asian syväosaajaksi. Saat valtaa ja vastuuta kykyjesi puitteissa.

  Haluatko virialaiseksi? Voit jättää avoimen hakemuksen sivun alareunassa olevan linkin kautta. Otamme yhteyttä, mikäli osaamisesi vastaa tarpeitamme. Voit halutessasi liittää hakemuksesi myös mahdollisesti avoinna olevaan paikkaan, jolloin rekrytoiva esimies saa tiedon kiinnostuksestasi.

  Kerro lomakkeella mahdollisimman kattavasti osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä millaisesta työstä olet erityisesti kiinnostunut Virialla. Halutessasi voit liittää mukaan ansioluettelon, erillisen hakemuksen ja kuvan.

  Joidenkin työtehtävien kohdalla teemme turvallisuusselvityksen ja soveltuvuuden arvioinnin. Kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit työhöntulotarkastuksessa.

  Lisätietokysymyksiä tarvittaessa sähköpostitse rekrytointi@viria.fi.
  Emme valitettavasti vastaa tiedusteluihin puhelimitse.

   

  Öppen ansökan

  Viria besitter gedigen expertis inom säkerhets- och nätlösningar, informationshantering och tv-tjänster. Viriakoncernen består av moderbolaget Viria Abp och dess dotterbolag Viria Securi Ab, Viria Lan&Wan Ab, Hibox Systems Ab, Tansec Oy och AB Sappa. Viria strävar under de närmaste åren efter att växa kraftigt och utvecklas till en föregångare inom sin bransch.  

  På Viria har du möjlighet att utveckla en mångsidig kompetens eller fördjupa dig inom ett område. Du får makt och ansvar inom ramen för din förmåga.

  Vill du bli en av oss på Viria? Du kan lämna in en öppen ansökan via länken nere på sidan. Vi kontaktar dig om du har sådan kompetens som vi behöver. Om du vill kan du bifoga din ansökan till en eventuell ledig plats, så skickas ett meddelande om ditt intresse till den chef som rekryterar.

  Ge via formuläret så omfattande information som möjligt om din kompetens och arbetserfarenhet och uppge vilka slags arbetsuppgifter på Viria du är intresserad av. Om du vill kan du bifoga en meritförteckning, en separat ansökan och ett foto.

  För en del arbetsuppgifter gör vi en säkerhetsutredning och utvärdering av lämpligheten. Alla anställda genomgår ett drogtest i samband med sin nyanställningsundersökning.

  Mer information vid behov via e-post rekrytering@viria.fi. Vi kan tyvärr inte svara på förfrågningar via telefon.

  Jätä hakemus