Virialaiset kertovat

Millaista työ on käytännössä? Puheenvuoro on virialaisilla.

Tällä hetkellä meillä on avoimia paikkoja seuraavissa tehtävissä:

 • Business Controller

  Hakuaika alkaa: 10.05.2019 11:00 - Hakuaika päättyy: 26.05.2019 23:59

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja digitalisaation vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 22 toimipisteen ja n. 350 ammattilaisen voimin rakennamme yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Etsimme nyt kokoaikaista ja vakituista Business Controlleria Viria Securitylle.

  Olet valmis osallistumaan taloushallinnon erilaisiin tehtäviin ja uskallat ja haluat ottaa vastuuta. Sinulla on itsenäinen työskentelyote ja toimit joustavasti sekä ketterästi pyrkien löytämään uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asioihin. Sinulla on myös vahva looginen ajattelutapa, olet numerotarkka asioiden ja ongelmien selvittäjä, joka kykenee pitämään monien kokonaisuuksien langat käsissään. Pystyt toimimaan hyvässä yhteistyössä koko valtakunnallisen ja kansainvälisen Viria-organisaation kanssa.

  Toivomme sinun voivan työskennellä Vantaalla, jossa muut tiimin jäsenet ovat, mutta työpisteesi on mahdollista sijoittaa myös jollekin muulle Virian paikkakunnalle. Kuitenkin aluksi sinun on perehdytyksen vuoksi oltava valmis olemaan paljon Vantaalla. 

  Työtehtäviisi kuuluu

  • BI:n käyttöä ja raporttien luomista
  • Osallistuminen taloushallinnon raporttien kehittämiseen
  • Kuukausitulokseen, ennustamiseen ja budjettien laatimiseen liittyvät työt
  • Osallistuminen sisäisten kontrollien kehittämiseen
  • Kirjanpidon prosessikarttojen luominen / osallistuminen luomiseen
  • IFRS:n käyttöönottoprojektiin osallistuminen

  Voit myös itse vaikuttaa omiin työtehtäviisi osaamisesi mukaan.

  Arvostamme

  • Ulkoisen ja sisäisen laskennan käytännön kokemusta
  • Kokemusta IT-järjestelmien kehityshankkeista
  • Erittäin hyvää Excel-tuntemusta (myös makrot)
  • Power BI -käyttökokemusta (raporttien luominen)
  • Erilaisten järjestelmien kanssa toimimista ja nopeaa järjestelmäoppimista
  • IFRS-tuntemusta
  • Veroasioiden (käänteinen arvonlisävero) tuntemusta

  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisessa työympäristössä kehittyvässä yhtiössä. Tarjoamme myös upean tiimin, jossa työkaverit tukevat toinen toisiaan ja auttavat sinua onnistumaan. Meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi sekä vastuuta ja vapautta kehittää omaa työtäsi tiiviissä yhteistyössä osaavien kollegojen kanssa. Työssäsi sinulla on etätyömahdollisuus ja käytössäsi ison talon tuomat edut.

  Jos kiinnostuit, jätä hakemus 26.5. mennessä oheisen linkin kautta.

  Tiedusteluihin vastaa Viria Securityn talousjohtaja Tanja Tiihonen, puh. 0290013884 tai tanja.tiihonen@viria.fi.

  Jätä hakemus
 • Avoin hakemus - Öppen ansökan

  Hakuaika alkaa: 06.07.2017 14:00

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja tv-palveluiden vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokjehityksen sekä nykyaikaisten tv-palvelujen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 20 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Virialla sinulla mahdollisuus kehittyä moniosaajaksi tai tietyn asian syväosaajaksi. Saat valtaa ja vastuuta kykyjesi puitteissa.

  Haluatko virialaiseksi? Voit jättää avoimen hakemuksen sivun alareunassa olevan linkin kautta. Otamme yhteyttä, mikäli osaamisesi vastaa tarpeitamme. Voit halutessasi liittää hakemuksesi myös mahdollisesti avoinna olevaan paikkaan, jolloin rekrytoiva esimies saa tiedon kiinnostuksestasi.

  Kerro lomakkeella mahdollisimman kattavasti osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä millaisesta työstä olet erityisesti kiinnostunut Virialla. Halutessasi voit liittää mukaan ansioluettelon, erillisen hakemuksen ja kuvan.

  Joidenkin työtehtävien kohdalla teemme turvallisuusselvityksen ja soveltuvuuden arvioinnin. Kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit työhöntulotarkastuksessa.

  Lisätietokysymyksiä tarvittaessa sähköpostitse rekrytointi@viria.fi.
  Emme valitettavasti vastaa tiedusteluihin puhelimitse.

   

  Öppen ansökan

  Viria besitter gedigen expertis inom säkerhets- och nätlösningar, informationshantering och tv-tjänster. Viriakoncernen består av moderbolaget Viria Abp och dess dotterbolag Viria Securi Ab, Viria Lan&Wan Ab, Hibox Systems Ab, Tansec Oy och AB Sappa. Viria strävar under de närmaste åren efter att växa kraftigt och utvecklas till en föregångare inom sin bransch.  

  På Viria har du möjlighet att utveckla en mångsidig kompetens eller fördjupa dig inom ett område. Du får makt och ansvar inom ramen för din förmåga.

  Vill du bli en av oss på Viria? Du kan lämna in en öppen ansökan via länken nere på sidan. Vi kontaktar dig om du har sådan kompetens som vi behöver. Om du vill kan du bifoga din ansökan till en eventuell ledig plats, så skickas ett meddelande om ditt intresse till den chef som rekryterar.

  Ge via formuläret så omfattande information som möjligt om din kompetens och arbetserfarenhet och uppge vilka slags arbetsuppgifter på Viria du är intresserad av. Om du vill kan du bifoga en meritförteckning, en separat ansökan och ett foto.

  För en del arbetsuppgifter gör vi en säkerhetsutredning och utvärdering av lämpligheten. Alla anställda genomgår ett drogtest i samband med sin nyanställningsundersökning.

  Mer information vid behov via e-post rekrytering@viria.fi. Vi kan tyvärr inte svara på förfrågningar via telefon.

  Jätä hakemus