Virialaiset kertovat

Millaista työ on käytännössä? Puheenvuoro on virialaisilla.

Tällä hetkellä meillä on avoimia paikkoja seuraavissa tehtävissä:

 • Työnjohtaja Mikkeliin

  Hakuaika alkaa: 25.01.2019 08:00 - Hakuaika päättyy: 31.03.2019 23:59

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja digitaalisten palveluiden vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 21 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Haemme nyt Mikkelin toimipisteeseen työnjohtajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

  Olet etsimämme henkilö, jos olet haasteisiin tarttuva, asiakaspalveluhenkinen ja aidosti turvallisuusalasta kiinnostunut henkilö, sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, olet oma-aloitteinen ja tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen.

  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviisi.

  Edellytämme

  • hyviä esimiestaitoja
  • asiakas-, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • luotettavuutta ja ahkeruutta
  • aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä


  Eduksi luetaan

  • sähkö-, ICT- tai turvallisuusalan koulutus
  • aikaisempi työkokemus lukitus- tai turvatekniikasta
  • aikaisempi kokemus projektien hoidosta
  • alueen tuntemus

  Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Marko Poutiainen, marko.poutiainen@viria.fi, p. 050 4017859.

  Hae rohkeasti joukkoomme! Mielellämme kuulemme sinusta lisää.

   

  Jätä hakemus
 • Kesätyöpaikat Virialla

  Hakuaika alkaa: 23.01.2019 08:00 - Hakuaika päättyy: 31.03.2019 23:59

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja digitalisaation vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 21 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin rakennamme yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Tansec Oy on kiinteistö- ja turvatekniikan hallintaan erikoistunut asiantuntijayritys. Palvelumme kattavat kiinteistöistä tulevien hälytysten siirron ja mahdollistavat järjestelmien etähallinnan sekä koneista kertyvän tiedon analysoinnin ja hyödyntämisen. www.tansec.fi

  Kesätyöpaikat Viria Oyj:ssä, Viria Security Oy:ssä ja Tansec Oy:ssä

  Haluatko viettää kesäsi mielenkiintoisten työtehtävien parissa ja hankkia arvokasta työkokemusta hyvämaineisessa ja menestyvässä yhtiössä?

  Tarjoamme kesätyötä muun muassa turvateknologian asennus- ja ylläpitotehtävissä ja tietoturvaan liittyvissä tehtävissä.

  Hae kesätöihin meille seuraaville paikkakunnille: Espoo, Vantaa, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna, Lahti, Kuopio, Joensuu, Jyväskylä, Turku, Tampere, Seinäjoki, Vaasa, Pietarsaari, Kokkola, Kajaani, Raahe, Oulu, Kuusamo.

  Odotamme sinun olevan
  - asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta
  - kiinnostunut työskentelemään kehittyvässä yhtiössä
  - vähintään 18-vuotias
  - valmis sitoutumaan Virian tapaan toimia

  Hae kesätyöpaikkaa lomakkeella, johon löydät linkin tämän sivun lopusta. Valinnassa huomioimme vain tämän lomakkeen kautta jätetyt hakemukset.

  Täytä lomake mahdollisimman kattavasti, sillä sen perusteella tehdään ensimmäiset valinnat. Muista valita sinulle sopivat työskentelypaikkakunnat ja arvioi kielitaitosi realistisesti.

  Aina parempi, jos liität mukaan erillisen hakemuksen, jossa kerrot

  -      missä aineissa olet menestynyt koulussa sekä mitkä aineet ovat olleet kiinnostavimpia
  -      milloin olet valmis työskentelemään (2.5.-12.9. välisenä aikana)
  -      harrastuksistasi
  -      minkälainen olet ihmisenä – huomaa että kaikki eivät ole ”tarkkoja ja ahkeria” – tarvetta on myös positiivisille puhelintyöntekijöille, innovatiivisille myyjille, harkitseville suunnittelijoille, asiaansa keskittyville dokumentoijille…
  -      onko sinulla ajokortti
  -      tietoteknisestä osaamisestasi sekä tunnetko Virian tuotteita ja palveluita
  -      onko kyseessä tutkintoon johtava harjoittelujakso.

  Jätä hakemus 31.3.2019 mennessä. Suoritamme haastattelut pääsääntöisesti kevään aikana, kutsu haastatteluun voi tulla puhelimitse tai sähköpostitse.

  Valitettavasti emme pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. 

  Jätä hakemus
 • Avoin hakemus - Öppen ansökan

  Hakuaika alkaa: 06.07.2017 14:00

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja tv-palveluiden vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokjehityksen sekä nykyaikaisten tv-palvelujen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 20 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Virialla sinulla mahdollisuus kehittyä moniosaajaksi tai tietyn asian syväosaajaksi. Saat valtaa ja vastuuta kykyjesi puitteissa.

  Haluatko virialaiseksi? Voit jättää avoimen hakemuksen sivun alareunassa olevan linkin kautta. Otamme yhteyttä, mikäli osaamisesi vastaa tarpeitamme. Voit halutessasi liittää hakemuksesi myös mahdollisesti avoinna olevaan paikkaan, jolloin rekrytoiva esimies saa tiedon kiinnostuksestasi.

  Kerro lomakkeella mahdollisimman kattavasti osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä millaisesta työstä olet erityisesti kiinnostunut Virialla. Halutessasi voit liittää mukaan ansioluettelon, erillisen hakemuksen ja kuvan.

  Joidenkin työtehtävien kohdalla teemme turvallisuusselvityksen ja soveltuvuuden arvioinnin. Kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit työhöntulotarkastuksessa.

  Lisätietokysymyksiä tarvittaessa sähköpostitse rekrytointi@viria.fi.
  Emme valitettavasti vastaa tiedusteluihin puhelimitse.

   

  Öppen ansökan

  Viria besitter gedigen expertis inom säkerhets- och nätlösningar, informationshantering och tv-tjänster. Viriakoncernen består av moderbolaget Viria Abp och dess dotterbolag Viria Securi Ab, Viria Lan&Wan Ab, Hibox Systems Ab, Tansec Oy och AB Sappa. Viria strävar under de närmaste åren efter att växa kraftigt och utvecklas till en föregångare inom sin bransch.  

  På Viria har du möjlighet att utveckla en mångsidig kompetens eller fördjupa dig inom ett område. Du får makt och ansvar inom ramen för din förmåga.

  Vill du bli en av oss på Viria? Du kan lämna in en öppen ansökan via länken nere på sidan. Vi kontaktar dig om du har sådan kompetens som vi behöver. Om du vill kan du bifoga din ansökan till en eventuell ledig plats, så skickas ett meddelande om ditt intresse till den chef som rekryterar.

  Ge via formuläret så omfattande information som möjligt om din kompetens och arbetserfarenhet och uppge vilka slags arbetsuppgifter på Viria du är intresserad av. Om du vill kan du bifoga en meritförteckning, en separat ansökan och ett foto.

  För en del arbetsuppgifter gör vi en säkerhetsutredning och utvärdering av lämpligheten. Alla anställda genomgår ett drogtest i samband med sin nyanställningsundersökning.

  Mer information vid behov via e-post rekrytering@viria.fi. Vi kan tyvärr inte svara på förfrågningar via telefon.

  Jätä hakemus