Työpaikat

Viria-konsernissa työskentelee noin 520 alansa asiantuntijaa. Meillä on työkavereina mm. tietoturva-asiantuntijoita, ohjelmistokehittäjiä, data-analyytikoita, turvajärjestelmäasentajia, projektipäälliköitä, järjestelmäasiantuntijoita ja ratkaisumyyjiä.

Meitä yhdistää yritteliäisyys, asiakasläheisyys ja halu tehdä aina parhaamme.

Tällä hetkellä meillä on avoimia paikkoja seuraavissa tehtävissä:

 • Viestintäsuunnittelija

  Hakuaika alkaa: 06.08.2018 08:00 - Hakuaika päättyy: 17.08.2018 23:59

  Haemme innokasta viestinnän ja markkinoinnin osaajaa levittämään Virian viestiä asiakkaillemme ja sidosryhmille sekä konsernin sisällä. Kyseessä on noin vuoden mittainen äitiyslomansijaisuus.

  Tehtäväkenttäsi kattaa monipuolisesti viestinnän suunnittelua, toteutusta sekä tulosten seurantaa. Tuotat sisältöä verkkosivuillemme, somekanaviin ja intranetiin sekä ylläpidät esitys- ja myyntimateriaaleja. Avustat myös osakkeenomistajiemme neuvonnassa ja toimit johdon assistentin sijaisena. Teet läheistä yhteistyötä tytäryhtiöidemme markkinoinnin ja asiantuntijoiden sekä konsernipalveluiden kanssa.

  Olet juuri oikea henkilö, jos

  • sinulla on viestinnän tai markkinoinnin koulutus

  • olet idearikas persoona ja luova kirjoittaja

  • hallitset mediakentän ja modernit viestintäkanavat

  • sinulla on hyvät sosiaaliset lahjat ja yhteistyötaidot

  • hallitset suomen kielen, lisäetua on sujuvasta ruotsin ja englannin kielen taidosta

  • lisäksi loistavan lisän antaa, jos et hätkähdä teknisiä termejä ja olet kiinnostunut tietotekniikasta ja turvapalveluista.

   

  Sinulle meillä on tarjota

  • näköalapaikka monipuoliseen viestintä- ja brändinrakennustyöhön - olemme rakentamassa uutta valtakunnallista Viriaa

  • muun tiimin hyvä yhteishenki, tuki ja sparraus

  • mahdollisuus toteuttaa hyviä ideoita ja kehittyä työssäsi

  • työpaikka kauniissa merenrantakaupungissa Vaasassa

  Lisätietoja tehtävästä saat viestintäjohtaja Tiina Niemiseltä, puh. 044 4113480, tiina.nieminen@viria.fi.

   

  Jätä hakemus
 • Turvajärjestelmäasentaja

  Hakuaika alkaa: 31.07.2018 08:00 - Hakuaika päättyy: 31.08.2018 23:59

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja tv-palveluiden vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokjehityksen sekä nykyaikaisten tv-palvelujen saralla.

   

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 20 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessawww.viria.fi

  Haemme Jyväskylän toimipisteeseen kahta kokoaikaista työntekijää turvajärjestelmien asennustehtäviin.

  Oletko etsimämme henkilö? Olet haasteisiin tarttuva, asiakaspalveluhenkinen ja aidosti turvallisuusalasta kiinnostunut henkilö. Tehtävän hoitamisessa on etua sähkö- tai teknisen alan koulutuksesta. Olet oma-aloitteinen ja tulet ihmisten kanssa toimeen.

  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä, sekä perehdytyksen työtehtäviisi.

  Edellytämme
  - aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta
  - luotettavuutta ja ahkeruutta
  - kykyä suunnitelmalliseen ja itsenäiseen työskentelyyn

  Eduksi luetaan
  - sähkö- ICT- tai turvallisuusalan koulutus
  - aikaisempi työkokemus turva-alalta
  - turva- ja paloilmoitinjärjestelmien tuntemus

  - alan ja alueen tuntemus

  Lisätietoja antaa Toni Mäkelä, +358401612130, toni.makela@viria.fi

  Viria tuottaa asiakkailleen kokonaisturvallisuutta. Tiedon ja omaisuuden turvaamisen lisäksi ratkaisumme auttavat tekemään tiedolla myös tulosta ja onnistuneita päätöksiä.

  Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 31.8.2018 mennessä.

  Jätä hakemus
 • Avoin hakemus - Öppen ansökan

  Hakuaika alkaa: 06.07.2017 14:00

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja tv-palveluiden vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokjehityksen sekä nykyaikaisten tv-palvelujen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 20 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Virialla sinulla mahdollisuus kehittyä moniosaajaksi tai tietyn asian syväosaajaksi. Saat valtaa ja vastuuta kykyjesi puitteissa.

  Haluatko virialaiseksi? Voit jättää avoimen hakemuksen sivun alareunassa olevan linkin kautta. Otamme yhteyttä, mikäli osaamisesi vastaa tarpeitamme. Voit halutessasi liittää hakemuksesi myös mahdollisesti avoinna olevaan paikkaan, jolloin rekrytoiva esimies saa tiedon kiinnostuksestasi.

  Kerro lomakkeella mahdollisimman kattavasti osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä millaisesta työstä olet erityisesti kiinnostunut Virialla. Halutessasi voit liittää mukaan ansioluettelon, erillisen hakemuksen ja kuvan.

  Joidenkin työtehtävien kohdalla teemme turvallisuusselvityksen ja soveltuvuuden arvioinnin. Kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit työhöntulotarkastuksessa.

  Lisätietokysymyksiä tarvittaessa sähköpostitse rekrytointi@viria.fi.
  Emme valitettavasti vastaa tiedusteluihin puhelimitse.

   

  Öppen ansökan

  Viria besitter gedigen expertis inom säkerhets- och nätlösningar, informationshantering och tv-tjänster. Viriakoncernen består av moderbolaget Viria Abp och dess dotterbolag Viria Securi Ab, Viria Lan&Wan Ab, Hibox Systems Ab, Tansec Oy och AB Sappa. Viria strävar under de närmaste åren efter att växa kraftigt och utvecklas till en föregångare inom sin bransch.  

  På Viria har du möjlighet att utveckla en mångsidig kompetens eller fördjupa dig inom ett område. Du får makt och ansvar inom ramen för din förmåga.

  Vill du bli en av oss på Viria? Du kan lämna in en öppen ansökan via länken nere på sidan. Vi kontaktar dig om du har sådan kompetens som vi behöver. Om du vill kan du bifoga din ansökan till en eventuell ledig plats, så skickas ett meddelande om ditt intresse till den chef som rekryterar.

  Ge via formuläret så omfattande information som möjligt om din kompetens och arbetserfarenhet och uppge vilka slags arbetsuppgifter på Viria du är intresserad av. Om du vill kan du bifoga en meritförteckning, en separat ansökan och ett foto.

  För en del arbetsuppgifter gör vi en säkerhetsutredning och utvärdering av lämpligheten. Alla anställda genomgår ett drogtest i samband med sin nyanställningsundersökning.

  Mer information vid behov via e-post rekrytering@viria.fi. Vi kan tyvärr inte svara på förfrågningar via telefon.

  Jätä hakemus