Virialaiset kertovat

Millaista työ on käytännössä? Puheenvuoro on virialaisilla.

Tällä hetkellä meillä on avoimia paikkoja seuraavissa tehtävissä:

 • SOC Analyst

  Hakuaika alkaa: 02.06.2020 15:00 - Hakuaika päättyy: 30.06.2020 23:59

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja digitaalisten palveluiden vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 22 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Vahvistamme kyberturvakeskustamme ja haemme palveluhenkistä työntekijää SOC Analystin tehtävään.

  Tehtävä sisältää pääasiassa tietoturvahälytysten vastaanottamista ja analysointia (Security Operations Center) sekä siihen liittyvää asiakaspalvelua. Tukenasi on oman tiimin lisäksi valtakunnallisesti toimivan yrityksemme muut asiantuntijat.

  Odotamme sinulta vähintään yhden vuoden työkokemusta it-alalta ja perusosaamista tietoliikennetekniikoista ja tietoturvasta. Eduksi katsotaan osaaminen järjestelmien haavoittuvuuksiin liittyen sekä harrastuneisuus tietoturva-asioihin. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen, toimit hyvin tiimissä ja pidät asiakaspalvelutyöstä. 

  Työ on vuorotyötä ja työpaikkasi voi sijaita Jyväskylässä tai Kajaanissa. Tarjoamme valitulle henkilölle vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä, loistavan työporukan tuen ja mahdollisuudet kehittyä monialaisesti.

  Lisätietoja tehtävästä antaa CSOC Manager Riku Lokka, riku.lokka@viria.fi.

  Lue myös SOC Analystimme Sakun kertomus siitä, millaista Virialla on työskennellä: linkki.

  Jätä hakemus
 • Lukkoseppä Jyväskylään

  Hakuaika alkaa: 19.05.2020 17:00 - Hakuaika päättyy: 18.06.2020 23:59

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja digitalisaation vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 22 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Haemme nyt Jyväskylän toimipisteeseen ammattitaitoista, vastuullista ja oma-aloitteisesti toimivaa lukkoseppää.

  Jos koet olevasi tällainen ja haluat yhä kehittyä työssäsi sekä innostut haasteista, laita meille hakemuksesi pikaisesti tulemaan.

  Olet haasteisiin tarttuva, asiakaspalveluhenkinen ja aidosti turvallisuusalasta kiinnostunut henkilö. Arvostamme teknistä peruskoulutusta esimerkiksi tietoliikenne- tai sähköalalta. 

  Lukkosepällä tulee olla Abloy-valtuuskortti, Iloq-tuntemusta sekä turvasuojaajakortti. Liuku-ja kääntöoviautomatiikan osaaminen katsotaan eduksi. Odotamme sinulla olevan työkokemusta vähintään 2 vuotta.

  Työ on itsenäistä ja vaatii myös matkustamista pääasiassa Securityn Keski-Suomen toimipisteen alueella. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä, hyvän perehdytyksen työtehtäviisi sekä kattavat henkilöstöedut.

  Hae paikkaa oheisen hakulinkin kautta.

  Jätä hakemus
 • CSOC Management Specialisteja

  Hakuaika alkaa: 31.03.2020 12:00 - Hakuaika päättyy: 30.06.2020 23:59

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja digitaalisten palveluiden vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 22 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  CSOC Management Specialist (useampi positio)

  Etsimme joukkoomme Viria Securitylle asiantuntijoita ylläpitämään ja kehittämään Cyber Security Ops Centerimme teknologiastackia. Työskentelet kyberturvallisuusanalyytikkojen sekä muiden kyberasiantuntijoidemme kanssa. Tiimimme tukee sinua ja sinä tuet tiimiä. Työpisteesi voi sijaita ensisijaisesti Kajaanissa, Jyväskylässä, Oulussa, Seinäjoella, Lahdessa tai muissa Virian toimipisteissä.

  Sinulla on valmiuksia rotaatioon ylläpidosta kybervalvontaan. Pystyt ehdottamaan ja kehittämään olemassaolevia ratkaisuja ja sisäistät monimutkaisia teknisiä kokonaisuuksia hyvin. Yhdessä muun ylläpitotiimin kanssa suunnittelet ja viet tuotantoon päivityksiä, arkkitehtuuri- ja teknologiamuutoksia. 

  CSOC Management Specialistina toimenkuvaasi kuuluu:

  • Integraatiojärjestelmien, SIEM-, SOAR-, NTA- sekä EP-palveluiden ylläpito & konfigurointi
  • Infrapalveluiden käyttö
  • Palveluiden elinkaarihallinta
  • Mahdolliset ylläpitocaset asiakkaiden omille tietoturvajärjestelmille

  Odotamme sinulta:

  • Kykenet ylläpitämään MSSP-tietoturvajärjestelmiä sekä niihin liittyvää dokumentaatiota
  • Ymmärrät dokumentaation merkityksen ylläpitotoimintaan
  • Et pelkää järjestelmien tunkkaamista
  • Tiedät ja sisäistät asiakkaiden merkityksen liiketoiminnalle
  • Omaat tietoturva-/ylläpito-osaamista teknisessä mielessä
  • Linux/Windows-osaamista
  • Osaat keskustella ihmisten ja bottien kanssa
  • Hallitset englannin kielen (luettu / puhuttu / kirjoitettu)

  Eduksi katsotaan:

  • Kyberturvallisuuden osaamissertifioinnit (esim.: ISACA, EC-Council, SANS, Offensive Security)
  • Ohjelmointi/skriptausosaaminen (Bash, Python, Powershell, XML, jne.)
  • Asiaan liittyvä harrastuneisuus
  • Ymmärrät yksityiskohtien merkityksen ja pystyt kumiankkana perustelemaan sekä erottelemaan nyanssieroja akselilla dokumentaatio/konfiguraatio/muut vastaavat
  • Olet kuullut konteista (ei meri-) ja konfiguraationhallintasoftat ovat sinulle se "why didn't we have this earlier". Tai ainakin haluat keskustella myös eriävästä näkemyksestä.
  • Julkiset pilvet ovat tuttuja (tiedät mistä puhutaan, kun puhutaan AWS/Azure/GCP)

  Miksi Virialle töihin?

  Viria tarjoaa työnantajana kattavat työsuhde-edut. Yhtiönä Viria on voimakkaasti kasvava ja vakavarainen työnantaja, jossa jokainen lenkki on tärkeä osa ketjua. 

  Huom:

  Kaikkea ei tarvitse eikä voi osata, mutta innokkuutta oppia ja palvella asiakkaita ei korvaa mikään.

  Lisätietoja:

  CSOC Manager riku.lokka@viria.fi

  Jätä hakemus
 • Pilviarkkitehti

  Hakuaika alkaa: 20.01.2020 13:00 - Hakuaika päättyy: 30.06.2020 23:59

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja digitalisaation vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokehityksen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Haemme nyt pääkaupunkiseudulle

  PILVIARKKITEHTIA

  Kiinnostaako sinua vaativien pilviympäristöjen ja -arkkitehtuurien suunnittelu? Haluatko päästä käyttämään osaamistasi ja uusimpia työkaluja kiinnostavissa asiakasprojekteissa? Kaipaatko ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa projektien läpivienti on paitsi tehokasta, myös innostavaa? Tämä kaikki on mahdollista meillä!

  Tulevana pilviarkkitehtinamme pääset osaksi työyhteisöä, jossa haasteista ei tarvitse selvitä yksin. Luvassa on mielenkiintoisia projekteja, joissa pääset toimimaan yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa asiakkaan liiketoiminnan edistämiseksi. Voit olla taustaltasi esimerkiksi kokenut Azure-expertti, DevOps-ammattilainen tai pilviarkkitehtuurien asiantuntija. Meillä pääset kartuttamaan osaamistasi ja kehittymään yhdessä tiimin kanssa entistäkin kovemman luokan asiantuntijaksi. 

  Odotamme sinun hallitsevan ainakin osan seuraavista:

  • Azure- ja/tai AWS-ympäristöt ja -arkkitehtuurit
  • Pilvipohjaisten ratkaisujen toteutus alusta loppuun
  • Nykyaikaiset ohjelmointikielet ja sovellusalustat
  • DevOps, Azure DevOps, CI/CD
  • Azure- ja/tai AWS-sertifiointeja
  • Taitoa toimia yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa asiakkaan liiketoiminnan edistämiseksi

  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä, jossa työkaverit tukevat toinen toisiaan ja auttavat sinua onnistumaan. Meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi sekä vastuuta ja vapautta kehittää omaa työtäsi tiiviissä yhteistyössä osaavien kollegojen kanssa. Toimimme edistyksellisissä toimintaympäristöissä joustavalla ja rennolla otteella. Tämä työ sopii sinulle, mikäli teet työt vakavissasi, mutta vakavasti ei aina tarvitse olla - huumori on tärkeä osa työyhteisöä. Meillä pääset luomaan huippuluokan pilviympäristöjä asiakkaillemme ja autat heitä omalla panoksellasi menestymään. 

  Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta 30.6.2020 mennessä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. 

  Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Yliluoma (pasi.yliluoma@viria.fi) tai puh. 040 5158725.

  Jätä hakemus
 • Tietoturva-arkkitehti

  Hakuaika alkaa: 04.09.2019 09:00 - Hakuaika päättyy: 30.06.2020 23:59

  Viria on digitalisaation ja kokonaisturvallisuuden edelläkävijä. Autamme asiakasta menestymään varmistamalla liiketoiminnan jatkuvuuden sekä edistämällä tiedon hyödyntämistä ja digitaalisia palvelumalleja. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan ammattitaitoon.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Haemme pääkaupunkiseudulle

  TIETOTURVA-ARKKITEHTIA

  Etsimme lahjakasta, innokasta, motivoitunutta ja luotettavaa tietoturva-asiantuntijaa arkkitehdin rooliin. Pystyt tunnistamaan asiakkaiden tarpeet, toimintaympäristöt ja arkkitehtuurit ja johdat niistä tarkoituksenmukaisia sekä kestäviä tietoturvallisuutta kehittäviä toimintamalleja niin teknisesti kuin loogisestikin. 

  Vastuullasi on asiakkaidemme tietoturvallisuuteen liittyvien kehityskohteiden kartoitus ja tietoturva-arkkitehtuurien tai ohjelmien suunnittelu ja toteutus monitoimittaja- sekä pilviympäristöissä. Lisäksi pääset edistämään tietoturvapalveluiden ja ratkaisujen myyntiä yhteistyössä kokeneiden myyjiemme kanssa. Yhdessä kollegojesi kanssa osallistut myös laajempiin palvelukokonaisuuksiin sekä kehität palvelukonseptejamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita.

  Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

  · Kokemusta tietoturva-arkkitehtuurin suunnittelusta ja toteutuksesta useiden toimijoiden ja osapuolien kanssa

  · Kokemusta tietoturva-auditoinneista ja –standardeista sekä niihin liittyvistä viitekehyksistä 

  · Ymmärrystä liiketoiminnan tukijärjestelmien kehittämisestä olemassa olevia tietoturvaviitekehyksiä vasten (esim. ISO27001, PCI-DSS, VAHTI)

  · Kokemusta haavoittuvuusskannauksista ja tulosten analysoinnista sekä mahdollisten toimenpiteiden toteutuksesta

  · Kokemusta lokienhallinnasta ja SIEM-järjestelmistä, sekä SOCista 

  · Kokemusta tietoturvapoikkeamien tutkimisesta ja toimenpiteiden suorittamisesta

  Lisäksi eduksi on hyvät esiintymistaidot sekä tehtävään soveltuva koulutus ja mahdolliset sertifoinnit (CISSP, CISA tms.)

  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä, jossa työkaverit tukevat toinen toisiaan ja auttavat sinua onnistumaan. Meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi sekä vastuuta ja vapautta kehittää omaa työtäsi tiiviissä yhteistyössä osaavien kollegojen kanssa. Toimimme edistyksellisissä toimintaympäristöissä joustavalla ja rennolla otteella.

  Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta 30.6.2020 mennessä. 

  Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

  Jätä hakemus
 • Avoin hakemus - Öppen ansökan

  Hakuaika alkaa: 06.07.2017 14:00

  Viria on yritysturvallisuuden, tiedonhallinnan ja tv-palveluiden vahva asiantuntija. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan osaamiseen fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden, analytiikan ja ohjelmistokjehityksen sekä nykyaikaisten tv-palvelujen saralla.

  Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä kyberturva- ja tietoverkkopalvelut. 20 toimipisteen ja 350 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. www.viria.fi

  Virialla sinulla mahdollisuus kehittyä moniosaajaksi tai tietyn asian syväosaajaksi. Saat valtaa ja vastuuta kykyjesi puitteissa.

  Haluatko virialaiseksi? Voit jättää avoimen hakemuksen sivun alareunassa olevan linkin kautta. Otamme yhteyttä, mikäli osaamisesi vastaa tarpeitamme. Voit halutessasi liittää hakemuksesi myös mahdollisesti avoinna olevaan paikkaan, jolloin rekrytoiva esimies saa tiedon kiinnostuksestasi.

  Kerro lomakkeella mahdollisimman kattavasti osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä millaisesta työstä olet erityisesti kiinnostunut Virialla. Halutessasi voit liittää mukaan ansioluettelon, erillisen hakemuksen ja kuvan.

  Joidenkin työtehtävien kohdalla teemme turvallisuusselvityksen ja soveltuvuuden arvioinnin. Kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit työhöntulotarkastuksessa.

  Lisätietokysymyksiä tarvittaessa sähköpostitse rekrytointi@viria.fi.
  Emme valitettavasti vastaa tiedusteluihin puhelimitse.

   

  Öppen ansökan

  Viria besitter gedigen expertis inom säkerhets- och nätlösningar, informationshantering och tv-tjänster. Viriakoncernen består av moderbolaget Viria Abp och dess dotterbolag Viria Securi Ab, Viria Lan&Wan Ab, Hibox Systems Ab, Tansec Oy och AB Sappa. Viria strävar under de närmaste åren efter att växa kraftigt och utvecklas till en föregångare inom sin bransch.  

  På Viria har du möjlighet att utveckla en mångsidig kompetens eller fördjupa dig inom ett område. Du får makt och ansvar inom ramen för din förmåga.

  Vill du bli en av oss på Viria? Du kan lämna in en öppen ansökan via länken nere på sidan. Vi kontaktar dig om du har sådan kompetens som vi behöver. Om du vill kan du bifoga din ansökan till en eventuell ledig plats, så skickas ett meddelande om ditt intresse till den chef som rekryterar.

  Ge via formuläret så omfattande information som möjligt om din kompetens och arbetserfarenhet och uppge vilka slags arbetsuppgifter på Viria du är intresserad av. Om du vill kan du bifoga en meritförteckning, en separat ansökan och ett foto.

  För en del arbetsuppgifter gör vi en säkerhetsutredning och utvärdering av lämpligheten. Alla anställda genomgår ett drogtest i samband med sin nyanställningsundersökning.

  Mer information vid behov via e-post rekrytering@viria.fi. Vi kan tyvärr inte svara på förfrågningar via telefon.

  Jätä hakemus