CIO 2019

Viria on mukana CIO-tapahtumassa 9.5.2019. Tapahtumapaikkana on Clarion Hotel, Helsinki. Tiedot-linkistä löydät lisätietoja näkyvyydestämme tapahtumassa ja päivän ohjelman.

Kyberturvallinen aamiainen

Viria järjestää Joensuussa kyberturvan aamiaisseminaarin 11.4.2019. Suomen suurimpana kokonaisturvallisuuden toimittajana Viria Security voi auttaa suojaamaan liiketoimintaanne aina tietoturvasta fyysiseen turvallisuuteen. Tervetuloa kuuntelemaan tuoretta ja ajankohtaista asiaa tietoturvasta!

Kyberturvallinen aamiainen

Viria järjestää Mikkelissä kyberturvan aamiaisseminaarin 10.4.2019. Suomen suurimpana kokonaisturvallisuuden toimittajana Viria Security voi auttaa suojaamaan liiketoimintaanne aina tietoturvasta fyysiseen turvallisuuteen. Tervetuloa kuuntelemaan tuoretta ja ajankohtaista asiaa tietoturvasta!

Hankintapäivät, Tampere

Viria on mukana julkisen sektorin hankintatapahtumassa Hankintapäivillä 27.-28.3.2019. Tapahtumapaikkana on Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Tiedot-linkistä löydät lisätietoja tapahtumasta. Tervetuloa vierailemaan osastollamme!

Tulevaisuuden Sairaala, Helsinki

Viria on mukana Tulevaisuuden Sairaala- tapahtumassa Helsingissä 27.-28.3.2019. Tapahtumapaikkana on Marina Congress Center. Tiedot-linkistä löydät lisätietoja tapahtumasta. Tervetuloa vierailemaan osastollamme!

EnergyWeek, Vaasa

Viria on mukana Smart Energy- tapahtumassa 20.3.2019. Tapahtumapaikkana on Vaasan Kaupungintalo. Tiedot-linkistä löydät lisätietoja tapahtumasta. Tervetuloa vierailemaan osastollamme!

Kehittyvä vanhustyö, Oulu

Viria on mukana Kehittyvä vanhustyö -tapahtumassa 19.3 Oulussa Kaupunginteatterissa. Tiedot-linkistä löydät lisätietoja tapahtumasta.

Sairaalatekniikan päivät, Tampere

Suomen Sairaalatekniikan yhdistys ry järjestää yhdessä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa Suomen sairaaloiden tekniselle henkilökunnalle kohdennetut Sairaalatekniikan päivät 5.-6.2.2019 Tampere-talolla, Tampereella.