Webinaari: Offensiiviset tietoturvapalvelut

Miltä organisaationne tietoturvan taso näyttää hyökkääjän näkökulmasta? Testaamalla tietoturvaa hyökkääjän näkökulmasta saadaan merkityksellistä informaatiota organisaation haavoittuvuuksista sekä niiden hyväksikäytön realistisuudesta. Lue lisää tiedot-kohdasta ja ilmoittaudu mukaan!

Sairaalatekniikan päivät 5-6.2.2020

Suomen Sairaalatekniikan yhdistys ry järjestää yhdessä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa Suomen sairaaloiden tekniselle henkilökunnalle kohdennetut Sairaalatekniikan päivät 5.-6.2.2020 Seinäjoki Areenassa, Seinäjoella.

Villi Pohjola 4.2.2020

Villi Pohjola, vai pitäisikö sanoa Villi Pohjanmaa, tulee jälleen! Jos haluat kulkea kovaa, mene yksin. Jos haluat kulkea kauas, mene yhdessä. Tätä aforismia noudattaen kuljemme jälleen yhdessä luoksesi ja tuomme mukanamme ripauksen pohjoisen mystiikkaa. Liity siis joukkoomme Seinäjoella 4.2.2020 Sairaalatekniikan päivien varaslähtöön. Yhdessä olemme enemmän kuin osiemme summa.

Arctic Lapland Rally 17.1.2020

Jo perinteeksi muodostunut Arctic Rally järjestetään jälleen tammikuussa 2020. Tilaisuudesta saat ajantasaista tietoa turvallisuudesta ja päivän päätteeksi pääsemme seuraamaan kuinka Rovaniemen pohjoisen hankia pöllytetään. Mukana illanvietossa on myös kumppanimme Fortinet.

Palveluasiakaspäivät 28.11.2019

Viria järjestää asiakkailleen perinteiset palveluasiakaspäivät Walimon Gasselissa Lahdessa 28.11.2019. Mukana tilaisuudessa on myös kumppanimme Extreme Networks ja Check Point.

Cyber Security Executive 2019

Viria on mukana syksyllä järjestettävässä Cyber Security Executive-tapahtumassa 13. marraskuuta, tapahtumapaikkana on Kattilahalli Helsingissä.

Digital & Cyber Security 2019

Viria on mukana Digital & Cyber Security-tapahtumassa 24.10.2019 Helsingissä. Tapahtuma yhdistää kyber- ja tietoturvallisuuden sekä liiketoiminnan jatkuvuuden ajankohtaisimmat trendit yhdeksi suureksi tapahtumakokonaisuudeksi. Henkilöstön osaaminen ja valveutuneisuus on yksi suurimpia yritysten turvallisuusuhkia. Miten henkilöstön osaamisen lisäämisellä voidaan estää kyperhyökkäyksiä? Kuinka tunnistetaan tietojenkalastelut ja laskuhuijaukset? Millä tavalla yritys varmistaa riittävät tietoverkkoratkaisut, jotta liiketoiminta ei ole uhattuna? ​