Kipinä Kokkola 5.9.2019

Viria on mukana Kipinä Kokkola-tapahtumassa syyskuussa Kokkolassa . Tapahtumapaikkana on Kokkolan jäähalli. Lisätiedot tapahtumasta tiedot-kohdasta.

Viria Golf 2019

Virian jo perinteeksi muodostunut golfkisa järjestetään jälleen syyskuussa. Tapahtumapaikkana on Espoossa sijaitseva Tapiola Golf!

FinnSec lokakuussa

Viria osallistuu myös tänä vuonna Helsingin Messukeskuksessa järjestettättäville FinnSec-messuille lokakuussa. Tapahtuma kokoaa alan ammattilaiset ja päättäjät sekä yritysten turvallisuudesta vastaavat saman katon alle muutaman päivän ajaksi.

Digital & Cyber Security 2019

Viria on mukana Digital & Cyber Security-tapahtumassa 24.10.2019 Helsingissä. Tapahtuma yhdistää kyber- ja tietoturvallisuuden sekä liiketoiminnan jatkuvuuden ajankohtaisimmat trendit yhdeksi suureksi tapahtumakokonaisuudeksi. Henkilöstön osaaminen ja valveutuneisuus on yksi suurimpia yritysten turvallisuusuhkia. Miten henkilöstön osaamisen lisäämisellä voidaan estää kyperhyökkäyksiä? Kuinka tunnistetaan tietojenkalastelut ja laskuhuijaukset? Millä tavalla yritys varmistaa riittävät tietoverkkoratkaisut, jotta liiketoiminta ei ole uhattuna? ​

Cyber Security Executive 2019

Viria on mukana syksyllä järjestettävässä Cyber Security Executive-tapahtumassa 13. marraskuuta, tapahtumapaikkana on Kattilahalli Helsingissä.