Arctic Lapland Rally 17.1.2020

Jo perinteeksi muodostunut Arctic Rally järjestetään jälleen tammikuussa 2020. Tilaisuudesta saat ajantaisaista tietoa turvallisuudesta ja päivän päätteeksi pääsemme seuraamaan kuinka Rovaniemen pohjoisen hankia pöllytetään. Mukana illanvietossa on myös kumppanimme Fortinet.

Villi Pohjola 4.2.2020

Villi Pohjola, vai pitäisikö sanoa Villi Pohjanmaa, tulee jälleen! Jos haluat kulkea kovaa, mene yksin. Jos haluat kulkea kauas, mene yhdessä. Tätä aforismia noudattaen kuljemme jälleen yhdessä luoksesi ja tuomme mukanamme ripauksen pohjoisen mystiikkaa. Liity siis joukkoomme Seinäjoella 4.2.2020 Sairaalatekniikan päivien varaslähtöön. Yhdessä olemme enemmän kuin osiemme summa.

Sairaalatekniikan päivät 5-6.2.2020

Suomen Sairaalatekniikan yhdistys ry järjestää yhdessä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa Suomen sairaaloiden tekniselle henkilökunnalle kohdennetut Sairaalatekniikan päivät 5.-6.2.2020 Seinäjoki Areenassa, Seinäjoella.

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 11.-13.5.2020

Valtakunnalliset Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät Turun messukeskuksessa. Järjestyksessään 46. atk-päivillä on kumpanakin päivänä runsaasti ajankohtaista ohjelmaa niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin järjestelmätoimittajien tarpeisiin. Atk-päivillä on vuosittain yli 1300 seminaariosallistujaa ja yli 100 eri organisaatiota näytteilleasettajina.