Kaikki turvateknologiapalvelut yhdestä paikasta

Stadium-liikeketjun kaikki turvateknologiaan liittyvät palvelut ja järjestelmät tulevat Virialta. Viria toimittaa Stadiumin 26 liikkeeseen ja viiteen Outlet-myymälään Suomessa muun muassa kulunvalvonta-, rikosilmoitin-, kameravalvonta-, tuotesuojaus-, vuosihuolto- ja dokumentointipalvelut.

– Meille tärkeintä yhteistyössä on helppous. Yhteyshenkilömme hoitaa asiat ripeästi eteenpäin. Lisäksi kaikki järjestelmät ovat verkossa ja sitä kautta voidaan hoitaa asioita kustannustehokkaasti, toteaa Stadiumin Head of Security, Patrik Berts.

Helppous näkyy myös itse järjestelmien toteutuksissa. Kevään 2017 aikana Stadium avasi Suomessa viisi uutta liikettä, joihin Viria toimitti valmiin konseptin mukaisen palvelupaketin järjestelmineen.

– Mihin tahansa Stadium laittaa liikkeen pystyyn, Viria tietää meidän konseptimme ja osaa suunnitella ja viedä sen käytäntöön. Liikepaikat vaihtelevat kauppakeskuksista kivijalkakauppoihin. Me laitamme Virialle liikkeen piirustukset ja he tietävät mitä tehdä missäkin kohteessa ja liikkeessä, kertoo Berts.

Virialle yhteistyö Stadiumin kanssa on osoittanut huolella rakennettujen toimintamallien ja toimipisteverkoston toimivuuden suuria ketjuasiakkaita palvellessa.

– Meidän yhteistyömme toimii, koska Virialla meitä kuunnellaan. He haluavat tietää, mitkä ovat meidän tavoitteemme ja sen jälkeen ne pyritään ottamaan huomioon käytännön toteutuksissa, summaa Berts.

stadium.fi