Kokonaisvaltainen tietoturvaratkaisu

Viria on toimittanut energiayhtiö Kuopion Energialle kattavan ja kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka sekä suojaa että reagoi välittömästi erilaisiin tietoturvauhkiin. Kuopion Energia on yhteiskunnalle kriittisten infrastruktuuripalveluiden tarjoaja, joten myös tietoturvasta huolehtiminen on heille välttämättömyys.

Kuopion Energialle tietoturvan kehittäminen on ollut aina osana strategiaa ja luonnollisena jatkumona havaittiin tarve parantaa sitä entisestään, saada näkyvyyttä tietoliikenteeseen, löytää siihen nopeampaa reagointikykyä ja saada tietoturvasta kokonaisvaltaista tilannekuvaa. Parhaimmaksi ratkaisuksi osoittautui keskitetty tietoturvapalvelu, johon kuuluu myös tietoturvahallintakeskus.

– Tunne aidosta kumppanuudesta on meille tärkeä asia ja tärkeintä on tietysti, että palvelut toimivat sovitulla tavalla. Kun hyvän kumppanin löytää niin siitä kannattaa pitää kiinni. Tuntuu siltä, että kumppanuus on toiminut ja olemme saaneet sellaisia palveluita, mitä on haettu, Kuopion Energian Jami Miettinen kuvaa yhteistyökumppanin valintaa.

kuopionenergia.fi