Turvan ja tiedon liitto terveydenhuollossa

Turvallinen työ- ja asiointiympäristö on meidän kaikkien oikeus. Viria huolehtii kokonaisturvallisuudesta monipuolisilla ja kattavilla ratkaisuillaan. Suojaamme ja turvaamme ihmisten lisäksi omaisuuden ja tiedon. Sotealalle Viria toteuttaa ratkaisuja sairaaloiden, terveyskeskusten, hoivakotien ja kotihoidon tarpeisiin. Laajan osaamisen avulla suojaamme koko kiinteistön lukituksesta tietoliikenteeseen ja ihmisistä esineisiin. Samalla jatkojalostamme järjestelmien tuottamaa dataa ja hyödynnämme sitä prosessien ja toimintojen kehittämiseen. Teknologialla ohjattu ja tuettu toimintaympäristö vapauttaa henkilökunnan hoitotyöhön.

Esimerkki toteutuksesta

Toimipisteyhteydet ja verkon hallinta

Suomen suurin julkisomisteinen sote-sektorin ICT-ratkaisutoimittaja valitsi Virian tietoliikennepalvelujensa ulkoistuskumppaniksi. Viria verkottaa Medi-IT:n Kaakkois- ja Keski-Suomessa sijaitsevat toimipisteet. Viria tuotti palveluna Medi-IT:lle toimipisteyhteydet, tietoliikenneverkon valvonta- ja hallintapalvelut, palvelun käyttöönoton sekä tietoliikenteen…

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.