Sujuvaa, kohdennettua ja turvallista ostamista

Luomme sujuvia, turvallisia ja älykkäitä ostokokemuksia kaupanalan asiakkaidemme toimitiloihin. Suomen suurimpien ketjujen kanssa toimiminen on opettanut meitä palvelemaan asiakkaitamme aina samalla varmuudella ja tehokkuudella sijainnista riippumatta. Suojaamme ihmiset, tilat, tuotteet ja järjestelmät niin fyysisiltä kuin digitaalisiltakin uhilta ja riskeiltä. Samalla keräämme turvajärjestelmien tuottamaa tietoa asiakkaamme liiketoiminnan kehittämiseen. Älykkään teknologian ja tiedolla johtamisen keinoin pystymme auttamaan asiakkaitamme pääsemään askeleen lähemmäs täydellistä ostokokemusta.

Esimerkki toteutuksesta

Kaikki turvateknologiapalvelut yhdestä paikasta

Stadium-liikeketjun kaikki turvateknologiaan liittyvät palvelut ja järjestelmät tulevat Virialta. Viria toimittaa Stadiumin 26 liikkeeseen ja viiteen Outlet-myymälään Suomessa muun muassa kulunvalvonta-, rikosilmoitin-, kameravalvonta-, tuotesuojaus-, vuosihuolto- ja dokumentointipalvelut. – Meille tärkeintä…

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.