Itseoppiva palvelu

Tietoturvanäkyvyys tunnistaa tietoturvapoikkeamat, joita perinteiset työkalut eivät löydä. Palvelussa hyödynnetään uutta teknologiaa, joka perustuu itseoppivuuteen ja kehittyy kuin immuunijärjestelmä. Vanhasta ja koetusta otetaan oppia ja tiedetään, mikä on poikkeama.

Virian kyberturvakeskus

Virian kyberturvakeskus on tietoturvan valvonnan ja poikkeustilanteiden hallinnan tukipalvelu. Asiantuntijamme vastaavat vaikeidenkin tietoturvatapahtumien tulkitsemisesta, analysoinnista ja ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Tarvittavat toimenpiteet käynnistetään välittömästi tietoturvauhan poistamiseksi sovitun prosessin mukaisesti. Asiantuntijamme valvovat asiakkaan verkkoympäristöä ja reagoivat havaittuihin tietoturvapoikkeamiin.

Kyberturvakeskus toimii Suomessa ja taustajärjestelmän operointi tapahtuu EU-alueella. Palvelua tuottavat tietoturvaan erikoistuneet ammattilaiset. Virian kyberturvakeskus tekee myös yhteistyötä muiden suomalaisten tietoturvatoimijoiden, kuten Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen kanssa.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.