Suojaa ja monitoroi tietoliikennettänne

Tietoverkon toimivuuteen ja käytön sujuvuuteen vaikuttaa myös sen tietoturvallisuus. Verkkoliikennettä tulee suojata mm. palvelunestohyökkäyksiltä. Perustana verkon toiminnan varmistamisessa ja suojaamisessa on näkyvyys verkkoliikenteeseen ja sen mahdollistama poikkeamien havaitseminen. Palveluillamme pidät tietoverkkonne toiminnassa.

Virian kyberturvakeskus

Virian kyberturvakeskus on tietoturvan valvonta- ja poikkeustilanteiden hallintapalvelu. Asiantuntijamme vastaavat vaikeidenkin tietoturvatapahtumien tulkitsemisesta, analysoinnista ja ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Tarvittavat toimenpiteet käynnistetään välittömästi tietoturvauhan poistamiseksi sovitun prosessin mukaisesti. Asiantuntijamme valvovat asiakkaan verkkoympäristöä ja reagoivat havaittuihin tietoturvapoikkeamiin.

Kyberturvakeskus toimii Suomessa ja taustajärjestelmän operointi tapahtuu EU-alueella. Palvelua tuottavat tietoturvaan erikoistuneet ammattilaiset. Virian kyberturvakeskus tekee myös yhteistyötä muiden suomalaisten tietoturvatoimijoiden, kuten Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen kanssa.

LUE LISÄÄ

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.