Minimoi vahingot

Paloilmoitinjärjestelmän tärkein tehtävä on havaita alkava tulipalo, suorittaa hälytys sekä ohjata erilaisia toimintoja vahinkojen minimoimiseksi. Viranomaiset tai vakuutusyhtiö usein vaativat paloilmoitinjärjestelmän hankkimisen, mutta se on samalla tärkeimpiä tapoja turvata liiketoiminnan häiriötön jatkuminen.

Luotettavaa hälytyksen siirtoa

Luotettavalla ja helposti hallinnoitavalla hälytyksensiirtopalvelulla varmistutaan, että hälytys kulkee mahdollisimman nopeasti ja varmasti oikeaan osoitteeseen ilman välikäsiä ja katkoksia. Käytössä oleva uusi tekniikka mahdollistaa myös langattomat ratkaisut, jolloin kiinteitä linjoja ei välttämättä tarvita.

Palvelu on tarkoitettu vaativiin tiedonsiirtotarpeisiin, kuten automaattisten paloilmoitinjärjestelmien, rikosilmoitinjärjestelmien ja muiden varmuutta vaativien hälytysten siirtoon hätäkeskuksiin tai muihin valvomoihin.

Palvelu kattaa kaikki hälytyksensiirtoon tarvittavat laitteet ja mobiilin tiedonsiirron. Hälytyksensiirtopalvelu huolehtii tiedon luotettavasta välittämisestä valvottavasta kohteesta vastaanottajalle. Hälytyksensiirtoon voidaan liittää useita paloilmoitin-, rikosilmoitin- ym. kiinteistövalvontajärjestelmiä.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.