Päätelaitteiden tietoturva

Kun päätelaitteiden tuomat riskit on minimoitu ja työntekijät voivat tehdä töitään paikasta ja ajasta riippumattomina, voi tietohallintokin nauttia päätelaitesuojauksen tuomista eduista. Lue alta lisää.

Laske päätelaitesuojauksen hinta kätevästi laskurillamme!
Tarpeellisuudestaan huolimatta, päätelaitteiden suojauksen ei tarvitse maksaa maltaita.

LASKE HINTA

 

Joustava työympäristö tietoturvallisesti

Teknologioiden kehittyminen ja hyvä saatavuus on mahdollistanut joustavuuden lisääntymisen työympäristöissä ja tavassa tehdä töitä. Useita töitä voi nykyään tehdä ajasta ja paikasta riippumattomasti. Laukuista löytyvät läppärit ja tabletit sekä taskun pohjalla kulkeva älypuhelin mahdollistaa paljon, mutta tuo myös uusia haasteita tietoturvan saralla.  Siinä missä ennen läppärit olivat tietohallinnon hallinnoimia eikä mobiililaitteisiin juuri ollut haittaohjelmia, on todellisuus nykyään hyvin erilainen. Voiko tietoturvaa, joustavuutta ja yksityisyyttä saada samaan pakettiin?

Katso nyt webinaaritallenne!

Järjestimme webinaarin päätelaitesuojauksen merkityksestä tietoturvallisessa etätyössä. Webinaarissa demottiin SentinelOne-ratkaisua ja kerrottiin kuinka yhdistettynä Virian CSOC:iin se luo ylivertaisen suojautumiskyvyn päätelaitteille. Oheisen painikkeen kautta pääset hakemaan itsellesi linkin webinaarin tallenteeseen.

Nostoja päätelaitteiden tietoturvasta

Turvallisen etätyön kulmakivet

Tekniikka, tila ja tietoisuus luovat perustan tietoturvalliselle etätyölle Nykyaikana tekniikalla voidaan mahdollistaa sekä helppo että turvallinen etätyö. Muutamia sudenkuoppia silti on, ja ne voidaan välttää muun muassa hyvin jalkautetulla tietoturvapolitiikalla.…

mobiili-tietoturva
Paikkaa taskusi tietoturva-aukko

”Palomuuri on yhtä kuin tietoturva” ja ”Minun asiani tuskin kiinnostavat ketään”. Vanhat uskomukset tietoturvaan liittyen elävät sitkeästi. Nykyään puhelinten ja tietokoneiden suojaukselta vaaditaan enemmän kuin muutama vuosi sitten.

Laske päätelaitesuojauksen hinta

Päätelaitteiden suojauksen ei tarvitse maksaa maltaita. Kätevällä hintalaskurillamme lasket, mitä suojaus maksaa. Laske hinta ja jätä yhteystietosi mikäli kiinnostuit.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.