Tietoverkon tietoturvallisuuden perusta

Palomuuri on yhä tärkeä osa organisaation tietoturvaa. Palomuureilla muun muassa jaat verkon eri tietoturvan tasoihin ja suodatat haitallista liikennettä sekä valvot verkon kapasiteetin käyttöä kustannustehokkaasti. Modernit palomuurit sisältävät kehittyneempiä ominaisuuksia, joilla havainnoidaan tuntemattomiakin uhkia. Kattavilla palomuuripalveluilla suojaat tietoverkkosi helposti ja ilman ylläpitohuolia.

CSOC valvoo ja reagoi puolestasi

Yhdistämällä palomuuripalvelun CSOC-palveluun, valvovat ja reagoivat Virian asiantuntijat puolestasi tietoturvatapahtumiin. Jos toimenpiteet vaativat sinua, tiedotamme siitä välittömästi. CSOC-asiantuntijamme vastaavat vaikeidenkin tietoturvatapahtumien tulkitsemisesta, analysoinnista ja ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Näet myös näiden osalta koko ajan reaaliaikaisen raportoinnin OneManage-asiakasportaalistamme. CSOC:n valvonnan piiriin pystyt myös helposti lisäämään muita tietoturvanne osa-alueita tarvittaessa.

Virian CSOC toimii Suomessa ja taustajärjestelmän operointi tapahtuu EU-alueella. Palvelua tuottavat tietoturvaan erikoistuneet ammattilaiset. Teemme myös yhteistyötä muiden suomalaisten tietoturvatoimijoiden kuten Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen kanssa.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.