Tietoturva on ennen kaikkea osaamista

Tehokas tietoturva on ensisijaisesti asiantuntevaa osaamista. Arviolta noin 80 % tietoturvakustannuksista on työtä. Tietoturvan toteuttaminen edellyttää muun muassa tietoturvauhkien tuntemista sekä lokijärjestelmä- ja tietoliikenneosaamista. Me Virialla tarjoamme osaamistamme kustannustehokkaalla tavalla tietoturvan luomiseen ja ylläpitämiseen.

Kotimainen palvelu

Virian kyberturvakeskus on tietoturvan valvonnan ja poikkeustilanteiden hallinnan tukipalvelu. Asiantuntijamme vastaavat vaikeidenkin tietoturvatapahtumien tulkitsemisesta, analysoinnista ja ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Tarvittavat toimenpiteet käynnistetään välittömästi tietoturvauhan poistamiseksi sovitun prosessin mukaisesti. Asiantuntijamme valvovat asiakkaan verkkoympäristöä ja reagoivat havaittuihin tietoturvapoikkeamiin.

Kyberturvakeskus toimii Suomessa ja taustajärjestelmän operointi tapahtuu EU-alueella. Palvelua tuottavat tietoturvaan erikoistuneet ammattilaiset. Virian kyberturvakeskus tekee myös yhteistyötä muiden suomalaisten tietoturvatoimijoiden, kuten Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen kanssa.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.