Suojaa kriittiset IT-järjestelmät

Tietoturvauhista on tullut yhä monimutkaisempia ja vaikeammin havaittavia, jolloin puolustuskeinojenkin on kehityttävä. Virian CSOC-palvelu (Cyber Security Operations Center) suojaa kriittisiä IT-järjestelmiä tunnistamalla vaikeasti havaittavat hyökkäykset ja muut uhkatilanteet.

Kotimainen palvelu

Virian kyberturvakeskus on tietoturvan valvonnan ja poikkeustilanteiden hallinnan tukipalvelu. Asiantuntijamme vastaavat vaikeidenkin tietoturvatapahtumien tulkitsemisesta, analysoinnista ja ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Tarvittavat toimenpiteet käynnistetään välittömästi tietoturvauhan poistamiseksi sovitun prosessin mukaisesti. Asiantuntijamme valvovat asiakkaan verkkoympäristöä ja reagoivat havaittuihin tietoturvapoikkeamiin.

Kyberturvakeskus toimii Suomessa ja taustajärjestelmän operointi tapahtuu EU-alueella. Palvelua tuottavat tietoturvaan erikoistuneet ammattilaiset. Virian kyberturvakeskus tekee myös yhteistyötä muiden suomalaisten tietoturvatoimijoiden, kuten Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen kanssa.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.