Tietoturva on jatkuva prosessi

Tietoturvan varmistaminen on Virian ydinosaamista. Palvelumme turvaavat organisaatioiden liiketoiminnan vastaamalla sekä olemassa oleviin että tulevaisuuden tietoturvahaasteisiin. Turvallisuus rakentuu hyvistä työkaluista ja palveluista sekä toimivista prosesseista ja koulutetuista ihmisistä.

Virian kyberturvakeskus

Virian kyberturvakeskus on tietoturvan valvonnan ja poikkeustilanteiden hallinnan tukipalvelu. Asiantuntijamme vastaavat vaikeidenkin tietoturvatapahtumien tulkitsemisesta, analysoinnista ja ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Tarvittavat toimenpiteet käynnistetään välittömästi tietoturvauhan poistamiseksi sovitun prosessin mukaisesti. Asiantuntijamme valvovat asiakkaan verkkoympäristöä ja reagoivat havaittuihin tietoturvapoikkeamiin.

Kyberturvakeskus toimii Suomessa ja taustajärjestelmän operointi tapahtuu EU-alueella. Palvelua tuottavat tietoturvaan erikoistuneet ammattilaiset. Virian kyberturvakeskus tekee myös yhteistyötä muiden suomalaisten tietoturvatoimijoiden, kuten Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen kanssa.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.