Hälytysten vastaanotto ympäri vuorokauden

Hälytyskeskus tarjoaa valtakunnallisesti palvelevan, ympärivuorokautisen (24/7) hälytysten vastaanottopalvelun sekä siihen liittyvät asiakkaan kanssa sovitut jatkotoimenpiteet. Hälytyskeskus on Suomen Finanssialan Keskusliiton hyväksymä ja sen toiminnalle on myönnetty standarditaso SFS-EN 50518 (1-3).

Kameravalvontapalvelut

Asiakas voi räätälöidä, mitä kameravalvontapalveluja hän tahtoo sisällyttää palveluunsa.

Kuvavalvonta

Asiakas voi sisällyttää palveluunsa aktiivista kuvavalvontaa tai hälytyskuvan valvontaa. Aktiivista kuvavalvontaa seurataan jatkuvasti, kun taas hälytyskuvavalvonnassa kuvaa tarkastellaan hälytyksen hetkellä: kun hälytysjärjestelmä lähettää hälytyksen hälytyskeskukseen, käy hälytyskeskuspäivystäjä katsomassa asiakkaan kameravalvontakuvaa IP-verkon yli. Tallentimen tekninen etävalvonta sisältyy palvelun hintaan.

Virtuaalivartijakierros

Palvelu voi sisältää yhden tai useamman kameran katsomisen hälytyskeskuksesta käsin asiakkaan toivomalla tavalla yhden tai useamman kerran vuorokaudessa.

Tekninen etävalvonta

Palveluun voi valita myös palvelimen teknisen etävalvonnan. Palvelu sisältää asiakkaan kameravalvontapalvelimen valvonnan vuorokauden ympäri. Mikäli palvelimeen tulee vika, ilmoittaa hälytyskeskuspäivystäjä viasta huollosta vastaavalle.

Porttipäivystyspalvelu

Palvelu mahdollistaa porttipäivystyspalvelun, jossa tunnistuksessa käytetään kuva- ja puheyhteyttä. Palvelu soveltuu esim. virka-aikojen ulkopuolella tapahtuvaan kulunhallintaan. Hälytyskeskuspäivystäjä avaa portin tai oven kävijälle, jolla on kulkulupa. Myös kuva kävijästä voidaan tallentaa.

Luotettavaa ja tehokasta palvelua

Virian hälytys- ja palvelukeskus on kehitetty varmistamaan järjestelmien ja palveluiden luotettava toiminta. Viranomaisten hyväksymän hälytyskeskuksemme tarjotessa perinteisiä hälytyskeskuspalveluita loimme sen rinnalle palvelukeskuksen vastaamaan asiakkaiden teknisten ongelmien ratkaisemisesta nopeasti ja kustannustehokkaasti. Hälytys- ja palvelukeskuksen avulla pystymme varmistamaan asiakkaan toiminnan jatkuvuuden ja parhaan mahdollisen palvelutason.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.