Aktiivista havainnointia ja turvaa

Palvelumme (Rapid Detection) havainnoi tietoturvauhkia jo ennen kuin ne konkretisoituvat. Lisäksi se nopeuttaa asiakasta toipumaan tietoturvauhkien aiheuttamista häiriöistä. Haluamme auttaa asiakasta tietoturvahäiriöiden käsittelyssä, eristämisessä ja minimoida tapahtumien vaikutus liiketoiminnan jatkuvuuteen.

Virian kyberturvakeskus

Virian kyberturvakeskus on tietoturvan valvonnan ja poikkeustilanteiden hallinnan tukipalvelu. Asiantuntijamme vastaavat vaikeidenkin tietoturvatapahtumien tulkitsemisesta, analysoinnista ja ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Tarvittavat toimenpiteet käynnistetään välittömästi tietoturvauhan poistamiseksi sovitun prosessin mukaisesti. Asiantuntijamme valvovat asiakkaan verkkoympäristöä ja reagoivat havaittuihin tietoturvapoikkeamiin.

Kyberturvakeskus toimii Suomessa ja taustajärjestelmän operointi tapahtuu EU-alueella. Palvelua tuottavat tietoturvaan erikoistuneet ammattilaiset. Virian kyberturvakeskus tekee myös yhteistyötä muiden suomalaisten tietoturvatoimijoiden, kuten Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen kanssa.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.