Viria sijoituskohteena

Viria on tieto- ja turvateknologian ratkaisutoimittaja, jonka perustehtävänä on rakentaa parempaa ja turvallisempaa huomista tiedon ja älykkään teknologian avulla.

Toimintamme ytimessä on tuottaa asiakkaillemme kasvua ja tulosta hyödyntämällä tietoa ja digitalisaatiota sekä auttaa asiakkaitamme turvaamaan ihmiset, tieto ja liiketoiminnan jatkuvuus. Ainutlaatuista Viriassa on tiedon ja turvan yhdistäminen ratkaisuiksi, joissa turvajärjestelmien tuottamaa dataa käytetään asiakkaan liiketoiminnan kehittämisessä ja tiedolla johtamisessa.

Vahvuutemme

Virialla on vakaa markkina-asema kasvavilla IT-palvelujen ja turvaratkaisuiden markkinoilla. Yhteiskunnan voimakas digitalisaatiokehitys ja muuttuvat turvallisuustarpeet luovat kysyntää ratkaisuillemme.

Toisiaan täydentävät tieto- ja turvaliiketoimintamme mahdollistavat asiakkaille ainutlaatuiset IT- ja turvapalveluiden kokonaisratkaisut ja tuottavat arvoa yhdessä. Lue lisää liiketoiminnoistamme ja strategiastamme.

Osaavan ja sitoutuneen henkilöstömme kaikkea tekemistä ohjaa asiakaslähtöisyys.

Vahva taseemme tukee Virian kasvua ja mahdollistaa myös strategiset yritysostot.

Omistaja-arvo

Omistaja-arvon kasvattamisessa keskeisinä tavoitteina on osakkeen arvonnousu ja vaihdettavuuden parantaminen. Pyrimme rakentamaan Viriasta seuraavien vuosien aikana kasvunäkymiltään ja kannattavuudeltaan sellaisen yhtiön, jolla on edellytykset mahdolliseen listautumiseen.

Virialla on laaja suomalainen omistajakunta. Omistajina on noin 30 000 yritystä ja yksityishenkilöä. Suurimpien omistajien luettelo löytyy täältä.

Tunnuslukuja 2019

103,1 M€

Liikevaihto

10,9 M€

Tilikauden tulos

693

Henkilöstö