TV-liiketoiminta

Tytäryhtiömme Sappa tarjoaa tv-palveluita 300 000 ruotsalaiselle kotitaloudelle. Hibox puolestaan tuottaa moderneja tv-ratkaisuja tietoverkkojen kautta mm. operaattoreiden ja hotellien käyttöön.

Virian tv-liiketoiminnassa näkyy hyvin aikamme megatrendit: mediamurros ja yksilöllisyys. Nykyään tv-kanavia ja -ohjelmia löytyy suunnaton määrä erilaisille ihmisille, ja jakelu tietoverkkojen kautta mahdollistaa ohjelmien katsomisen oman aikataulunsa mukaisesti.

Hibox Systems Oy suunnittelee ja toteuttaa ohjelmistoja iptv-palveluille sekä muita vuorovaikutteisia tieto- ja viihderatkaisuja. Hiboxin ohjelmistoalustaa käytetään hotelleissa, terveydenhuollossa, matkustajalaivoilla sekä internetoperaattorien tv-palveluissa. Hiboxilla on asiakkaita Suomen lisäksi jo mm. Ruotsissa, Norjassa, Alankomaissa, Costa Ricassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

AB Sappa on ruotsalainen tv-operaattori, joka toimittaa tv-palveluita yli 300 000 kotiin eri puolilla Ruotsia. Asiakkaita ovat kiinteistöyhtiöt sekä kuluttajat. Viime vuodesta lähtien Sappa on toimittanut asiakkailleen myös laajakaistapalveluita.

Sappan markkinaosuus on kasvanut joka vuosi viimeisen viiden vuoden aikana Ruotsin televisiopalveluiden siirtyessä yhä vahvemmin kiinteään verkkoon. Erinomaisesta asiakaspalvelustaan tunnettu Sappa on Ruotsin viidenneksi suurin televisiopalveluiden tarjoaja.

Tutustu tv-liiketoimintaamme tarkemmin Hiboxin ja Sappan verkkosivuilla.