Turva – Suomen suurimpien joukossa

Tarjoamme kaikki yrityksen ja kiinteistön tarvitsemat turvapalvelut kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmistä lukitukseen, oviautomatiikkaan ja etähallintaan.

Securi on yksi Suomen suurimmista turva-alan yhtiöistä. Sen liiketoimintaan kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä niihin liittyvät palvelut ja etähallinta. Securilla on vahva valtakunnallinen palvelukyky, omia toimipisteitä sillä on 18 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Viime vuodet ovat olleet Securille voimakkaan kasvun aikaa, vuoden 2012 jälkeen se on kaksinkertaistanut liikevaihtonsa. Kasvu on syntynyt erityisesti sähköisistä turvajärjestelmistä, joista yhä merkittävämmän osa Securi toimittaa asiakkaille jatkuvana palveluna. Toimialalle räätälöityjä turvaratkaisuja Securi tuottaa mm. sote- ja kaupan aloille.

Lue lisää Securin omilta sivuilta.

Kesällä 2016 Viria-konserniin liittyi Tansec Oy. Sen erityisosaamista ovat ilmoituksensiirtojärjestelmät, joilla varmistetaan esim. palo- tai murtohälytyksen kulku oikeaan osoitteeseen mahdollisimman nopeasti ilman välikäsiä ja katkoksia. Tansecin ip-pohjaista hälytys- ja etähallintajärjestelmää myydään useiden jälleenmyyjien kautta.

Lue lisää Tansecin sivuilta.