Tietoverkkojen kriittisyys

Toimivasta tietoverkosta on tullut organisaatioiden toiminnan perusta. Verkkoyhteyden toimimattomuus aiheuttaa huomattavaa haittaa ja saattaa jopa pysäyttää koko liiketoiminnan. Varmatoimintainen verkko on monesti kriittinen osa liiketoimintaa.

Nykyään verkot ovat suurelta osin langattomia ja niihin kytkeytyy monenlaista laitetta, myös työntekijöiden henkilökohtaisia laitteita. Sovellusten lataaminen ja käytön aloittaminen on helppoa ja lisäksi käyttäjät lataavat suuria määriä sisältöä organisaation omille palvelimelle ja erilaisiin pilvipalveluihin. Täten myös tietoturvan ja verkon toimivuuden varmistamiseksi tarvitaan moderneja verkkoratkaisuja.

Tarvitsetko myös laitteet?

Meiltä saat myös Extreme Networksin kytkimet ja aktiivilaitteet sekä langattoman verkon tukiasemat lisensseineen.

Lähiverkkojen kytkimet ja aktiivilaitteet

Varmatoimintainen ja suorituskykyinen verkko tarvitsee kytkimiä, jotka yhdistävät paikallisverkon laitteet toisiinsa. Kytkimiä löytyy monenlaisiin tarpeisiin ja myyntimme auttaakin mielellään valitsemaan teille sopivimmat laitteet.

Tässä muutama esimerkki edustamistamme kytkimistä:

 

Langattoman verkon laitteet

Tukiasemilla yhdistät langattomasti päätelaitteen radioteitse kiinteään verkkoon. Tukiasemia löytyy niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Lisäksi valikoimastamme löytyvät mm. kontrollerit ja Aerohive Networksin WLAN-verkon laitteet Wi-Fi 6 -tekniikkaa unohtamatta. Autamme mielellämme teille sopivimpien laitteiden valinnassa.

Tässä muutama esimerkki edustamistamme tukiasemista:

 

Turvallinen ja toimintavarma yritysverkko palveluna

Yritysverkkopalvelulla hallitset kaikki yrityksesi verkkoyhteydet ympäri Suomen. Tietoverkkojen asiantuntijana huolehdimme tarvittavilta osin niin lähiverkon (LAN) hallinnoinnin laitteineen, langattoman lähiverkon (WLAN) kuin myös toimipisteiden yhdistämisen keskenään ja internetiin (WAN). Palveluissamme korostuvat tietoturvallisuus, toimintavarmuus ja palvelun läpinäkyvyys.

Täytä lomake niin kerromme lisää!

Tai kysy lisää asiantuntijoiltamme!

 

Markku Heikkinen

Ratkaisumyyntipäällikkö
markku.heikkinen@viria.fi
tel: 0500 515 989

 

Massimo Wihuri

Asiakkuuspäällikkö
massimo.wihuri@viria.fi
tel: 040 158 2007