Webinaari: Näin rakennat tietoturvallisen pilviratkaisun

Kuten edellisessä pilven tietoturvaa käsittelevässä webinaarissamme totesimme, nk. jaetun vastuun malli jättää paljon asiakkaan kontolle mitä pilven tietoturvaan tulee. Mutta mitkä ovat tärkeimmät asiat, jotka vähintään tulisi huomioida pilven tietoturvassa? Millaiset askelmerkit takaavat turvallisen pilveilyn? Mitä hyvä tietoturva kustantaa? Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: IoT – tietoturvan kuuma peruna

Mitä on IoT-teknologia eli esineiden internet ja miksi se on niin hip, hop ja pop? Käymme yleistasolla läpi pikavauhtia kasvavan IoT-teknologiapinon ja IoT-tietoliikenteen. Esittelemme myös hypen taustalla vaikuttavat business-hyödyt sekä teknologiamurroksen, jonka esineiden internet väistämättä tuo. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: Pilvi maan päällä? Pilven reunat tulevat luoksesi.

Mikä pilvessä kuohuu? Ensin kaikki haluttiin pilveen. Valittavissa oli pari datakeskusta per pilvi ja into oli suuri. Parhaat referenssit esittelivät hurjia säästöjä, rajatonta kapasiteettia ja uskomatonta ketteryyttä IT-palvelutuotannossa. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: Mikä pilvi on paras?

Tätä miettii moni asiakkaamme ja itseasiassa myös pilviasiantuntijat Viriassa ja kaikkialla. Puhutaan multicloudista, monipilvestä, mutta entäpä jos on syvä kiintymyssuhde johonkin tiettyyn pilvitoimittajaan? Entä saako bonuksia keskittämisestä? Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: Pilvi – tietoturvan vahvin linnoitus?

Pilvipalvelut eivät sinällään ole uusi asia yritysmaailmassa, mutta niiden räjähdysmäisen kasvun vuoksi on hyvä välillä pysähtyä miettimään niiden tuomia mahdollisia riskejä ja miten ne voidaan minimoida. Moni tuudittautuu hieman virheellisesti siihen, että pilvipalveluntarjoaja olisi vastuussa tietoturvan ja -suojan huolehtimisesta – vastuu on kuitenkin kummallakin. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: Älykäs uhkakuva

Puolustuskyky perustuu tietoon uhkakentästä. Tietoa on valtavasti saatavilla, lähteitä on paljon ja tietosisältö vaihtelee. Kuinka tunnistaa oleellinen tieto? Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: Tietoturvallinen verkkoarkkitehtuuri hybridipilviympäristöissä

Uusien teknologioiden käyttöönoton myötä kasvaneen hyökkäyspinta-alan ja IT:n laajan ratkaisuvalikoiman keskellä, voi tuntua joskus vaikealta rakentaa kokonaisvaltaista, helposti hallittavaa tietoturvaa. Varsin usein tehdään asioita kuten ennenkin ja panostetaan liikaa pisteratkaisuihin ja näin rakennetaan erikseen hallittavia siiloja. Tämä voi tuoda liikaa niin sanottuja sokeita pisteitä ja onnistunut hyökkäys voi olla ainoastaan ajan kysymys. Mikä avuksi? Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: Offensiiviset tietoturvapalvelut

Miltä organisaationne tietoturvan taso näyttää hyökkääjän näkökulmasta? Testaamalla tietoturvaa hyökkääjän näkökulmasta saadaan merkityksellistä informaatiota organisaation haavoittuvuuksista sekä niiden hyväksikäytön realistisuudesta. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!