Vuosikertomus 2020 on julkaistu

Virian vuoden 2020 vuosikertomus on julkaistu osoitteessa www.viria.fi/omistajille/vuosikertomukset/ Vuosikertomus koostuu kolmesta osasta, jotka ovat: – Viria 2020, joka sisältää toimitusjohtajan katsauksen, strategian sekä katsauksen liiketoimintaan ja vastuullisuuteen – Hallituksen toimintakertomus…

Azuren tietoturvan uudet tuulet

Webinaari: Azuren tietoturvan uudet tuulet

Microsoftin Cloud Adoption Framework eli CAF tarjoaa valmiit mallit ja koetellut käytännöt. Azure Purview puolestaan on uniikki pilvinatiivityökalu datan hallintaan. Purview Data Map pystyy skannaamaan ja automaattisesti luokittelemaan.... Lue lisää Tiedot - kohdasta ja ilmoittaudu mukaan webinaariin!

Kasvojentunnistuksen monet mahdollisuudet

Mitä reaaliaikainen kasvojentunnistus oikeastaan on ja miten sitä on mahdollista hyödyntää? Valvooko isoveli? Vireillä-podcast syventyy tässä jaksossa reaaliaikaisen kasvojentunnistuksen nykyteknologiaan – lainsäädännöllisiä ja eettisiä näkökulmia unohtamatta. Vieraana on Viria Securityn Etelä-Suomen…

Webinaari IAM - 20 vuoden opit ja knopit

Webinaari: IAM – 20 vuoden opit ja knopit

Onko IAM oikeasti hankalaa? Siltä se usein tuntuu ja IAM-hankkeen aloittamisessa on usein iso kynnys vaikka sen hyödyt ja konkreettinen tarve olisikin organisaatiossa tunnistettu. Onko peloissa perää? Miten pienentää tuota kynnystä ja miten varmistaa hankkeen onnistuminen?
kasvojentunnistus

Kasvojentunnistus tarjoaa sujuvuutta ja helppoutta kulunvalvontaan

Työpaikan ulko-ovella vatsassa muljahtaa. Missä on kulkutunniste? Jäikö se kiireessä kotiin vai unohtuiko auton penkille? Tai vielä pahempaa: tipahtiko se eilen pyöräillessä taskusta jonnekin matkan varrelle. Mitä jos tunniste joutuu vääriin käsiin? Palaveri on jo alkamassa ja kiirekin olisi.

Kuka ja mitä? Identiteetin- ja pääsynhallinnan aakkoset

Vireillä purjehtii salasanojen mielenkiintoisen historian kautta identiteetin- ja pääsynhallinnan nykypäivään. Mitä eroa on pääsynhallinnalla ja identiteetinhallinnalla? Jakson kuultuasi tiedät, miksi tarvitset salasanamanagerin ja milloin yrityksessä on aika ottaa IAM-ratkaisu käyttöön.…

Älykäs uhkakuva, TI

Ei hätää Houston, meillä on Threat Intelligence!

Etätyön määrä on kasvanut korona-aikana, ja tapa tehdä töitä on muuttunut pysyvästi. Etätyön toimintatavat, tietojen säilytys ja käsittely sekä päätelaitteisiin liittyvät uhat altistavat meitä yhä enemmän erilaisille tietovuodoille.

Näin rakennat tietoturvallisen pilviratkaisun

Webinaari: Näin rakennat tietoturvallisen pilviratkaisun

Kuten edellisessä pilven tietoturvaa käsittelevässä webinaarissamme totesimme, nk. jaetun vastuun malli jättää paljon asiakkaan kontolle mitä pilven tietoturvaan tulee. Mutta mitkä ovat tärkeimmät asiat, jotka vähintään tulisi huomioida pilven tietoturvassa? Millaiset askelmerkit takaavat turvallisen pilveilyn? Mitä hyvä tietoturva kustantaa? Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!